torsdag 30 augusti 2018

Hemmadejt

Den bästa sortens lördag. När jag skriver det här är klockan snart och jag ligger i sängen och kan inte sova. Hemmadejt med Mysbelysning Vi vet alla exakt hur självmedvetna vi blir i provrummens obarmhärtiga belysning.


Hemmadejt

Undvik därför lysrör och andra skarpa lampor och satsa i stället på många svaga ljuskällor, det gör under för myskänslan. När du och dejten har träffats ett tag börjar det kanske bli läge för en mysig hemmadejt. Vi har bästa tipsen på hur du förbereder dig och ger också förslag vilka filmer som skapar en bubblande och romantisk stämning… Att bjuda hem någon som du tycker om för första gången är alltid lite pirrigt.


Att vara hemma på dejt kan vara lika romantisk som en kväll ute med sin partner. När man blir bjuden så hemmadejt så förväntar sig de allra flesta att den som bor i bostaden har förberett sig. Ett ostädat badrum och bilder på exet ger definitivt inget intryck av att man är seriös i sitt sökande efter ett långvarigt förhållande.


På mindre än en timma kan man förbereda sig väl inför dejtens ankomst. Planerar du en hemmadejt inför alla hjärtans dag? Vi har nu listat allt du behöver för att få till den perfekta stämningen på kärlekens dag.


Så här såg det ut på Messenger i morse: Japp, jag ska alltså bjuda M på dejt hemma. Men kan ju inte gå ut hela tiden. Eftersom vi har två små barn som är fantastiskt duktiga på att sova egen säng och som allt som oftast dessutom somnar innan klockan åtta på kvällen bestämde vi oss för att ha en dejt tillsammans igår kväll.


Med hemlagad lyxmat och ett glas alkoholfritt i soffan framför TV:n. Fantastiskt gott och himla mysigt! Har du en hemmadejt på gång? Se till att städa badrummet ordentligt innan bara.


En smutsig toalett är nämligen det mest avskräckande vid en hemmadejt , enligt svenska singlar. En ostädad toalett är till och med mer avskräckande än foton på exet. Detta inlägg postades i Äta hemma och taggad Comtes de champagne rosé brut, dyr champagne, hemmadejt , löjrom, myskväll delux, Taittinger den augusti 1. Ladda ner GoodOnes appen nu!


Time for some december-romantik #128525; Årets mest cozy tid är här! Ta till vara på decemberromantiken och utnyttja alla tillfällen. Du har träffat någon ny och vill verkligen att det ska funka - men först måste du gå igenom de här väldigt jobbiga (men typ obligatoriska!) stadierna.


Andreas och jag åt det igår också, efter att barnen gått och lagt sig. Vi brukar göra så ibland under helgerna, att vi äter efter barnens läggdags. Blir som en slags ” hemmadejt ” bara han och jag.


Men idag ville Elion minsann också ha tacos. Att gå på dejt är pirrigt, härligt och ganska svårt. Vad ska man hitta på egentligen?


Vi tipsar om saker att göra på nästa dejt, som dessutom är helt gratis! Download free Adobe Acrobat Reader DC software for your Windows, Mac OS and Android devices to view, print, and comment on PDF documents.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg