tisdag 14 augusti 2018

Resa till boracay

Alla resor på ett ställe. Ving säljer resor med charter samt paketresor med hotell och reguljära flyg. Se lågprisflyg, direktflyg och internationella flyg nu här! Annars är rekommendationen att flyga till någon av de internationella flygplatserna i Sydostasien och byta där till exempelvis Air Asia, Cebu Pacific eller Philippine Airlines som flyger till Manila.


Boka flyg, hotell och hyrbil enkelt och billigt.

Hör gärna av dig via formuläret längre ned så återkommer vi så fort som möjligt. White Beach är lång, läcker, och rymmer tre olika delar med olika karaktärsdrag. Det finns något för alla, oavsett om du reser på budget eller vill lyxa till det. Läs mer om White Beach.


Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor till Borocay och Filippinerna. Boracay Island är vädret varmt och skönt. Men på bara några år har turistindustrin på ön exploderat och nu tar landets president Rodrigo Duerte till med krafttag: – Bora stänger i sex månader från den april, sa han enligt filippinska Inquirer.

Reseguide om Filippinerna. Att resa till Filippinerna på egen hand är oftast det billigaste och mest prisvärda sättet. För att göra det enkelt för samtliga resenärer som planerar att resa till Filippinerna, så har jag samlat ihop en guide med allt man kan tänkas vilja veta inför resan. Resa hit: Inga direktflyg. Det går också att flyga till den närmsta flygplatsen Caticlan.


Direktflyg från Skandinavien finns inte. Amsterdam till Manila är ett av de smidigare alternativen, Thai Airways till Bangkok och vidare till Manila ett annat. Annars: flyg till någon av de asiatiska storflygplatserna och byt där till exempelvis Cebu Pacific till Manila. Flyg via någon av de större städerna i Asien, som Hongkong eller Peking, till Kalibo. Resor till Filippinerna.


Det gör att ön nästan helt och hållet livnär sig på turism. Hitta drömresan i Asien med Jambo Tours. Sök billiga resor här. Det är inte det lättaste att ta sig hit, resan kan innebära ett par byten men väl framme är det mödan värt.


ALLT du behöver inför resan till Filippinerna.

PLUS Det är en bit kvar till Thailands svenskinvasioner, men Filippinernas frammarsch som turistland märks. Från Sverige går inga direktflyg, men det finns många alternativa resrutter från Sverige till Filippinerna. Från Stockholm avgår flyg med en eller två mellanlandningar som tar dig till Manila. Från Kalibo går det buss till Caticlan varifrån båten går. Båtresan tar minuter och kostar några tior.


Du kan också ta färjan från Manila. Med 2GO Travel tar resan mellan och timmar och kostar omkring 1kronor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg