måndag 1 oktober 2018

Grenpropp tak

Grenpropp tak

Handla smidigt och enkelt online med förstklassig service! Stort utbud inom kontor, skola och hobby. Leverans inom 1-dagar! Kvalitetsvaror till bra pris! Ledande tillverkare av Tak.


Se Plannjas produkter här. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. På Jula siktar vi högre. Vi vill att människor ska vilja fixa. En mycket smidig möjlighet att förgrena ditt lamputtag från ett uttag till två!


Istället för att förgrena din kabel längre fram till två armaturer kan du nu utnyttja det tidigare uttaget för samma procedur. Denna grenpropp är smidig att använda när du behöver ett extra uttag. Grenpropp för inomhusbruk!


Istället för att använda dig av en förlängningskabel eller dylikt så kan du använda denna grenpropp direkt i ditt vägguttag. Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd. Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti. Sätt in grenproppen i ditt lamputtag för att kunna koppla in två stycken lampor i samma uttag.


Vad du får göra själv med el hemma Rätt kunskap och försiktighet är viktigt vid allt arbete med elektricitet. Alltid snabbt och enkelt! De flesta elarbeten måste utföras av en behörig.


Webbplatsen använder cookies för fungera på bästa sätt. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Kontrollera din e-postadress. Vit 2-vägs grenpropp för jordade lamputtag, perfekt när det bara finns ett uttag men du vill ha två armaturer i samma tak - eller fönsterkontakt. Vi erbjuder ljuskällor, elinstallationsprodukter samt armaturer för både verkstaden och hemmet.


Snabba leveranser, gigantiskt sortiment och riktigt bra. Här hittar vi ett stort antal olika stickproppar. Välj efter stil och smak. Vi monterar gärna stickkontakten åt dig.


Investera i ett förråd av skarvsladdar för både inomhus- och utomhusbruk. Alla våra sladdar och grenuttag är jordade för ett säkert el-användande. Jordad grenpropp för lamputtag 2-vägs. Vi har kablar, timers, säkringar, mätinstrument och grenuttag.


NOVA lamputtag 1- vägs -poligt ojordat, infällt, vit. Tja, om man ska byta ut gamla 3- vägs uttag (ojordade dock har jord dragits) till. Finns i lager, kontrollerat i dag.


Grenpropp tak

Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. En felaktigt e-postadress, ett felaktigt användarnamn eller lösenord har angetts. Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel. Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige.


Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. På Biltema finns massor av el för hemmet: element, infravärme och ett stort utbud av prisvärda sladdar, grenkontakter och timers m.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg