torsdag 13 juni 2019

Klassiska sällskapsspel

Hos oss kan du köpa leksaker och spel för alla åldrar. Handla enkelt online redan idag! Köp mängder av superroliga sällskapsspel för hela familjen. Fynda till låga priser!


Vi erbjuder prisgaranti på hela sortimentet hos Jollyroom.

Hos oss hittar du ett stort utbud av det senaste på elektronikmarknaden. Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser. Besök MediaMarkt idag! En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


De sällskapsspel och brädspel vi inte har i lager och som är beställningsbara har 5-dagars leveranstid. Större spelbord som Air-hockey, Biljar Foosball, Bordtennis och andra produkter som skickas direkt från leverantör har 1-dagars leveranstid. Få saker får känslorna att svalla som sällskapsspel.


Tänk bara hur många familjefejder skaparna av Monopol måste ha på sitt samvete.

Här har vi listat klassiska brädspel som de flesta av oss har genomlidit vid olika tillfällen. Under en regnig dag på landet. Efter maten på julafton. I skidstugan efter en dag i backen.


Trots att spel online eller på ipad blir allt mer populära så finns det väl ändå inget som slår ett gammalt hederligt brädspel eller sällskapsspel som det också kallas. Nedan hittar du tre av våra favoriter, med en blandning av både klassiska och lite nya sällskapsspel. Trevligt och roligt sällskapsspel för hela familjen.


Det klassiska spelet är i miniformat och lämpar sig därför utmärkt att ta med på exempelvis semesterresan. Sällskapsspel , brädspel och kortspel. Om du letar efter underhållning för hela familjen så är det sällskapsspel och brädspel du letar efter. Med vårt breda sortiment kan du hitta allt från klassiska Alfapet och Monopol till nytänkande sällskapsspel som ger underhållning för hela familjen. Innehåller vändbara spelplaner, spelkort, schackpjäser, poletter, spelpjäser, block och tärningar.


Rekommenderas från år. Frågesport, charader, selfiekort och sanning eller konka. Här är test på spel både för barn och vuxna, som Alias, Pippi Långstrump Gullpengarna och Selfie.


Här hittar du leksaker för alla åldrar. Oavsett vad du söker så tror vi att du hittar det!

Jämför produkter inom barn och familj. Hitta lägst pris på hos Pricerunner. Det blir inte mycket mer klassiskt än Go.


Casinot finns bara i fyra städer och i. Från Kina spreds det till bland annat Korea och Japan, och från Japan kom det sedan till Sverige. Go, ett sällskapsspel som har sitt ursprung i Kina. Go går ut på att ta över så mycket område på planen som möjligt.


Gör dig redo för en rolig spelkväll. Hos oss på Jollyroom finner du ett brett utbud av sällskapsspel för barn i en mängd välkända titlar. Vi har allt från sällskapsspel för två deltagare till spel som hela familjen kan delta i. Här finns allt från klassiska sällskapsspel som Monopol, Alfapet och Fia Med Knuff till roliga frågesporter och fotbollsbord.


Kelkoo hjälper dig hitta de bästa erbjudandena för Klassiska sällskapsspel. Klassiska sällskapsspel är till exempel sådana där du ska slå tärningar för att förflytta en pjäs över en spelplan, drar kort, svara på frågor eller vara snabbast med något för att vinna. Var köper man sällskapsspel ? Vill du förlänga familjemyset i mellandagarna är sällskapsspel den perfekta aktiviteten. Vi har listat sju brädspel för vuxna som utgör den perfekta basen i spelgarderoben att plocka fram när vännerna är på besök.


Genom brädspel och sällskapsspel kan man lära känna personer bättre och dela en riktigt rolig upplevelse. I denna kategori har vi samlat klassiska sällskapsspel som är perfekta att ta fram en kväll med vännerna eller på tjejkvällen, herrmiddagen, förfesten, maskeraden och såklart sist men inte minst på efterfesten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg