torsdag 13 juni 2019

Persisk restaurang uppsala

Persisk restaurang uppsala

Vi erbjuder en fantastisk meny och en atmosfär utöver det vanliga. Vår specialitet är det persiska köket och vi lagar mat från grunden enligt persiska husmorsrecept. Välkommen in och upplev något nytt! Börja det nya persiska året med en god persisk buffé bestående av goda klassiska rätter på restaurang Kadbano i Uppsala.


Grillrätter, långkokta grytor, förrätter och en kunglig efterrättsbuffé väntar på er. Sofreh Persiskt Kök, Uppsala : Se objektiva omdömen av Sofreh Persiskt Kök, som fått betyg av på TripAdvisor och rankas som nummerav 3restauranger. Den bästa persiska maten i Uppsala : Se omdömen från TripAdvisor-resenärer om persiska restauranger i Uppsala.


Reviews Värdelös service. Oengagerad personal och när jag. Jag beställde mat istället att äta bufé mat. Fantastiskt god mat, hem till tröskeln!


Persisk restaurang uppsala

KOM TILL UPPSALA - Om du är i Uppsala så är det den här restaurangen värt ett besök. Har du aldrig ätit persisk mat så passa på. Du får färgstark mat som är en härlig smakupplevelse.


DUKAT BORD - Sofreh betyder ”dukat bord” på persiska och det är så ägarna vill att det ska vara. KOOKOO SABZI 70:- Persilja, gräslök, spenat, lök, berberis, valnötter och ägg. Restaurang Meza i Uppsala. Meza har sitt ursprung från mellanösterns pärla, Libanon.


Ett bord dukas upp med kulinariska förrätter värda att upplevas och vår. Hitta bra persiska restauranger i Uppsala och få upp till rabatt! Boka gratis på TheFork med omedelbar bekräftelse på din bokning. Sofreh är en familjedriven restaurang som snabbt blivit en favorit för många i Uppsala. Fokus ligger på det persiska köket och det är mamman i familjen som bestämmer maten som lags från grunden enligt gamla persiska husmorsrecept.


Se dagens lunchmeny och pris för lunchen på restauranger i Uppsala med. Saffran Polo är en persisk restaurang som serverar mat främst med influenser från. God jul och Gott nytt år önskar Robban med personal!


Persisk restaurang uppsala

Ladugårdsgärdet) Här finner du en omsorgsfullt tillagad och smakrik meny från det INDO -PERSISKA köket. Lördag - Söndag Persisk frukost öppnar vi mellan 09. Njut av äkta persisk mat i vår restaurang på Solna i Stockholm eller beställ catering till ert nästa evenemang eller fest. Mamma kommer från nordvästra Iran, provinsen Tabriz. Kvinnor från denna trakt är världskända för sin matlagningskonst.


De är inga vanliga matlagare utan lägger ner hela sin själ i att tillaga delikata maträtter. Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta. Villa Romana är en italiensk restaurang beläget centralt på gamla torget i Uppsala med en vacker utsikt mot domkyrkan.


Vi arbetar med råvaror och maträtter. Testa hemleverans av mat i Uppsala. I en stad som Uppsala som präglas av sin anrika karaktär som studentstad är behovet av god och prisvärd mat stort. Här lever många studenter på studiemedel och därför är det så bra att flera av restaurangerna erbjuder hemleverans av mat i Uppsala med fri leverans.


Du betalar bara för maten. När man kliver in i restaurangen så känner man den varma atmosfären och det är en känsla som vi vill att man tar med sig när man kliver ut från dörren. I en lokal som är fantastiskt inrett med tre olika rum.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg