fredag 14 juni 2019

Långhåriga kattungar till salu

Långhåriga kattungar till salu

Den billigaste annonsen finns tillgänglig för Kr. Kolla alla annonser från. Stockholmsområdet arr då jag arbetar på Solvalla under Elitloppshelgen) Ring gärna om ni har några frågor eller bara vill veta mera om hur ni tar er hit.


För mer info skriv gärna lite om er själva. Då Stockholm är vår huvudstad så är det också här den stora handeln med kattungar sker, vi kommer att publicera poster som handlar om hur du skall tänka när du köper en katt, vi skall också gå in på lite andra raser än Perser. Snabbt och enkelt med hundra tusentals lokala annonser inom mode, möbler, heminredning, barnprodukter, elektronik, sportutrustning med mera. Har kattungen ingen stamtavla så är det ingen raskatt och säljaren ska inte ta betalt för en raskatt.


För övrig viktig information att tänka på vid köp av kattunge se här. SVERAK:s annonssida för raskatter lägger upp annonser på La perm till salu här. Rexringen är en rasring som lägger upp kattungar till salu här. Har du en kattunge till salu eller är du intresserad av att köpa en katt så har du hamnat rätt. Nu finns instruktioner för hur du jättesmidigt kan få Bortskänkes-annonser på din blogg eller hemsida och hjälpa till att.


Fyra av dessa små yrväder är långhåriga , flera med typiska Skogis tofsar på öronen. Den ena vita flickan är mer korthårig och har därav lägre pris, men är förstås inte mindre vacker och fantastisk för det! Alla tre vita kattungar föddes med en liten grå fläck på huvudet mellan öronen. Annonsera utan kostnad.


Arizonas ungar är prel. Om du köper en kattunge på en annonsplats som inte enbart säljer raskatter är det extra viktigt att du säkerställer att katten är stambokförd och har stamtavla för annars är det ingen raskatt. Mamma maine coon med stamtavla Pappa okänd Mycket sociala och tillgivna kattungar , vana vid barn (som dom älskar)och uppvuxna med hundar och katter. Lägg gärna in bilder på era katter om ni har när dom var 6v och som är långhåriga nu. Ska troligen skaffa en till katt, men vet inte om den kommer bli långhårig.


Ska höra med ägaren om jag kan lägga ut bilder på dom här sen. Iaf den som är mest intressant. Ev avelsdjur säljs endast till registrerade uppfödare. Kattungar till salu - Kattannonse. LSK har imponerat på vårsäsongen och stått för fantastiska.


Uppväxta tillsammans med barn och hun går på låda. Rasring för katter av raserna Abessinier och Somali. Långhåriga kattungar söker nya kärleksfulla hem.


Vi jobbar för en frisk ras och sund avel. Grace är en blåtabbymaskad birma med bus och lek och tycker om att mysa är något försiktigare än storebror. Hon säljs till sällskap ev avel. Här hittar du bengalkattungar hos uppfödare i föreningen.


Kullarna sorteras efter födelsedatum, äldst först. Söker du efter en lite äldre. Livbojen säljer både vuxna katter och kattungar. En vuxen katt är alltid kastrerad då den säljs. Så länge katten ej är könsmogen kallar vi den för kattunge.


Långhåriga kattungar till salu

Färger: chokladsilvershade svartsilvershade blåsilvershaded och chokladsmoke. Det finns fortfarande en kattunge till salu ! Inlägg om långhåriga kattungar skrivna av matochdryckestips.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg