tisdag 25 juni 2019

Lär dig thai

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Hitta rätt produkt till rätt pris. Lära sig kommunicera med enkel Thai , en blandning av Engelska och Thailändska kan man komma rätt långt med. Thai språket använder långa och korta toner samt höga och låga toner för att beskriva ett or samma ord kan ha många olika betydelser.


Lär dig thai

Vill du lära dig thailändska? Gå en thailändskakurs och lär dig att tala thai , huvudspråket i Thailand. Om du lär dig några ord eller fraser inför din Thailand vistelse kommer den helt säkert att bli lite mer spännande.


Thai spåket handlar väldigt mycket kring uttalet. Du lär dig hur du kan formulera enkla och klara meningar på thai. Alla texter läses upp av personer som har thai som modersmål. Redan från början lär du dig ett autentiskt språk, så som det verkligen uttalas.


Med inspelningarna i den här kursen får du en känsla för hur det nya språket ska låta. Följ med till den lilla ön Koh Samui och lär dig tillreda traditionella rätter, handla den bästa och färskaste råvaran på den lokala marknaden, få experttips och, inte minst, smaka på dina skapelser. Lär dig laga thai i Thailand! Köp Linguapone, finns inte längre, men pröva antikvariat. Det är det bästa, då börjar du som när du lärde dig Engelska eller Tyska.


MIN PERSONLIGA ÅSIKT: FRAS BÖCKER ÄR SKIT! Sen lär dig Thai alfabetet, är inte så svårt som det verkar. Behöver inte hålla på med high low konsonanterna. Fast Trach Thai offers Basic Thai Vocabulary Words to suit Begginers På Fast Track Thai får du som student en snabb och enkel metod att lära dig thailändska ord på, alldeles gratis dessutom.


Sajten är tydlig och lätt att förstå sig på. Fokuserat på vardagen och du får snabbt lära dig dina första nyttiga thaifraser. Använd en rad av olika mini-spel och interaktiva lärtekniker för göra inlärningen av Thailändska så enkelt och kul som möjligt!


Oavsätt om du är nybörjare eller redan flytande och vill lära dig mer avancerande Thailändska - Så löser Ling det åt dig ! Den här boken rekommenderas inte heller för dig som är ute efter en allt-i-ett-bok för thaistudier som vägleder dig genom de olika steg som krävs för att lära sig thai. Boken innehåller endast ordlistor och vi förväntar oss att köparen lär sig sådant som grammatik och uttal via andra källor eller språkkurser. Passar perfekt för dem soKänner till några grundläggande ord i Thailändska men inte är riktigt redo att konversera.


Lär dig thai

Från kortfattade introduktioner till hundratals lektioner. Från text- till video- och ljudbaserade. Perfekt när man vill öva på uttalet framför datorn - och slippa lärare som tappar tålamodet.


Vissa utgår från svenska, betydligt fler är på engelska. I bästa fall leder kursen till att du vill fördjupa dig och lära språket på. Sidan är skapad av Stina Ferm Sidan är tänk som information för att lättare hitta den information man behöver när man är på plats. Pinery Park Beach Resort. Ta då del av vår enkla språkskola här nedan där du får möjligheten att lära dig grunderna i ett språk dit tusentals svenskar reser årligen.


Här lär du dig väldig mycket om råvaror och recept. De flesta av dessa kurser har också någon slags inriktning. Utan att kunna dessa ord är det omöjlig att bli flytande i svenskan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg