måndag 24 juni 2019

Korfu apollo

Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Enkel och säker bokning online. Vackra Korfu i Grekland är en romantisk ö med mycket att se. Upptäck Korfu sta kristallklart vatten och roligt uteliv.


Aollo har många omtyckta hotell på Korfu i Grekland.

Hotell som passar både familjer och par. Bo vid stranden i Korfu stad eller All Inclusive i Agios Gordis. Nedan ser du våra charterresmål på Korfu.


Du kan också boka ett paket med flexibel reslängd och resa till andra platser runtom på ön. Apollos resor till Korfu. Besök Korfu stad Under din resa bör du passa på att uppleva Korfu stad. Staden bjuder på en mix av grekisk, bysantinsk, italiensk och brittisk kultur.


Den gamla stadsdelen är sedan några år tillbaka med på Unescos världsarvslista.

Men det är inte bara gammal kultur i staden, självklart hittar du också mycket shopping i Korfu stad. The hotel is located at the edge of the fishing village of Messonghi, just a few steps away from the beach and numerous cozy tavernas. Här finns stränder, dramatiska berg och massor av sevärdheter. Det är inte så konstigt att Korfu länge varit en favorit för Europas kungligheter.


Landskapet på Korfu skiljer sig mycket från de övriga grekiska öarna och kallas därför ofta för ”den gröna ön”. Kombinér Korfu med Saranda. Albanien med den smukke kystby Saranda har vist sig som et populært charterrejsemål de seneste år.


Hvis du vil opleve noget spændende og anderledes, så kan du altid kombinere en uge på Korfu med en uge i Saranda. Aktiivista lomaa ja kulttuuria. Jos etsit aktiivista lomaa, Korfu sopii sinulle erinomaisesti.


Vehreä maasto sopii hyvin vaelluksiin ja ratsastusretkiin. Korfu on myös yksi niistä harvoista paikoista Kreikassa, joissa urheilusukellus on sallittua. Nu kan du kombinera din resa till Korfu med en resa till Albanien.


Tvärs över Korfukanalen, bara en kort resa med båt, ligger Saranda, en liten albansk kuststa med vackra stränder, bra hotell och gott om restauranger. Med Ving kan du boka en resa där du kombinerar en vecka i Saranda med en vecka på Korfu. Korfu är den enda grekiska region som Ottomanska riket aldrig lyckades inta. Sedermera har ön delat samma öden som de övriga Joniska öarna.


Hittar du hotellet till ett lägre pris någon annanstans så matchar vi det genom vår prisgaranti.

Läs riktiga recensioner - boka nu! Missa inte att åka in till Korfu sta du tar dig enkelt dit med buss eller taxi. I den världsarvslistade stadskärnan kantas gatorna av venetianska adelspalats. På Spianadaplatsen finns en cricketplan och Listonterrassens kaféer och arkader påminner om Paris. Grönskan står i vacker kontrast mot det klara, turkosblå havet.


Här får du tips på boende, stränder, sevärdheter och mycket annat inför din resa till Korfu. Med TUI kan du även kryssa till Korfu. Boka en kryssning till Korfu. Att åka på kryssning är ett bekvämt sätt att resa och du får se fler resmål på en och samma resa. Upptäck mångfalden den grekiska övärlden har att bjuda på.


Här bor du i moderna och eleganta rum, i en grönskande trädgård fylld av gamla olivträ ett kapell och en liten amfiteater. Spännande Korfu stad bjuder på glamour och historia. Underbara Korfu stad är ett måste, här finns allt.


Shopping, restauranger, sevärdheter och ett helt otroligt kulturarv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg