måndag 17 juni 2019

Svalbard väder december

Komplett översikt över Svalbards väder året runt med klimatdata för temperaturer, soltimmar, vattentemperatur och nederbörd. Klimat Svalbard December. I genomsnitt är det högst -8° varmt i December i Svalbard och minst runt -14° grader.


I December faller totalt mm nederbörd under dagar. Det snöar i genomsnitt dagar i December. Longyearbyen, Svalbard.

Se även vädret på Svalbard året runt uten klimatuppgifter för Stockholm. En väderprognos för Svalbard i Norge med temperaturer, badtemperatur och nederbörd ger den bästa bilden av hur vädret är just nu. Men ska du vara borta en längre tid eller planerar du att resa vid ett senare tillfälle, räcker det inte att se en prognos för de närmaste dagarna. Resa väder och klimat. En expeditionsresa till Svalbard kostar en förmögenhet, men den som själva sätter ihop en resa kan få den till ett åtminstone överkomligt pris.


If you develop programs, applications or other services with data from Yr, we. På grund av detta är Svalbard (åtminstone sydvästra delen) varmare än andra områden på samma breddgrad. Detta gynnar gruvnäringen som kan skeppa ut kol mellan juli och december.


Isförstärkta fartyg kan förlänga säsongen ytterligare någon månad.

På samma breddgrad i Kanada är sjöfart i stort sett utesluten på vintern. Läs en översikt över klimatet. Jämför väderprognoser från SMHI, YR och FMI. Väder Svalbard Lufthavn. Temperatur, nederbör observationer, väderstatistik och väderradar.


Reykjavik bjuder på ett klimat och ett väder som är varken eller. Golfströmmens varma vatten håller lufttemperaturen hyfsat mild på vintern och medeltemperaturen går bara strax under minusstrecket under två månader, i december och januari. Kallast är det på Lanzarote.


December är också årets mest regnfyllda måna men då är det ändå inte många regndagar. På natten kan temperaturen sjunka ner till mellan och grader. Vattnet är mellan och grader varmt. Charter till Kanarieöarna i december.


Väderprognos för Karlskoga: Temeperatur, nederbörd och vind. Vädret kan vända fort, terrängen är lömsk. Snöstorm är vardag för Svalbards starka grunskies, en lyckosam korsning mellan grönlandshundar och huskies. Den kränger i spåren och trilskas som en oinriden unghingst, men det är bara kul. Skotern har en egen vilja.


Väder på Sri Lanka: Tropiskt klimat, varmt och regnrikt året runt.

Det är lite rodeo över skoterkörandet. Medeltemperaturen håller hela tiden runt grader. Det innebär dagstemperaturer omkring grader.


Beroende på vindriktning och topografi är skillnaderna i regnfördelning rätt stor mellan öns västra och östra del. Perioden december till mars håller sig dagstemperaturen mellan och grader. Jag jobbar som redaktör på Reseguiden. Vi har en bra guide som handlar om hela årets väder på Kanarieöarna.


Under vintern ( december -februari) är det Gran Canaria som har varmast temperatur. Då är det en genomsnittstemperatur på 2grader och en badtemperatur på 1grader. Det kan även komma lite regn. Dubai har i snitt soltimmar om dagen året om.


Vattentemperaturen i Dubai är över grader året om.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg