torsdag 6 juni 2019

Podcast dokumentär

Programmet som blickar bakåt, gräver i arkiven och pratar med dem som var med när det hände. Varannan torsdag (ojämna veckor) E-post. Letar du också efter en bra podcast ? Hoppas du hittar en ny favorit podcast ! Det styr stora delar av hans liv. När det är som värst kan han inte ens klä på sig på morgonen men nu ska han ta kontrollen över sin sjukdom.


Ett par, båda gamla vänner till snickaren, hittas döda i sitt nedbrända garage. Lovisa är journalist och radioproducent, utbildad vid Dramatiska institutet i Stockholm. Ansvarig utgivare: Şîlan Diljen där inget annat anges. Han förnekar att det skulle förekommit våld i hemmet och säger att de som påstår det ljuger. Poddtoppen ger dig tips och rekommendationer på intressanta, bra och spännande podcasts.


Topplista för de populäraste poddarna just nu inom alla kategorier. Släktfejden En modern version av släktstriden mellan Capulet och Montagu i Romeo Julia. Generation efter generation slåss och har tappat kunskap och perspektiv om. Svenska Mordhistorier är en podcast där Sebastian Krantz varje måndag går igenom verkliga mordfall såväl som fiktiva som baserats på verkliga händelser.


Podcast dokumentär

Säsong 2: Sabotaget i Häglared – om det mystiska sabotaget mot den 3meter höga telemasten utanför Borås. För att förstå hur händelser i vår nutidshistoria skapar avtryck och förändrar vårt sätt att leva, måste de sättas in i ett. PODD En podd om Allsvenskan. Med Daniel Kristoffersson och Noa Bachner.


It features industry experts, business leaders, and other interesting thinkers and voices from around the world. This podcast is produced by Andreessen Horowitz (aka “a16z”), a Silicon Valley-based venture capital firm. Peller PDokumentär ? Du är podcasten Spår någonting för dig! Har du frågor om Radio? Vill du ha hjälp att kunna lyssna?


Podcast dokumentär

Vi har listat de vanligaste frågorna och hittar du inte det du letar efter kan du enkelt skicka. Borås Tidning är Sjuhärads ledande tidning med nyheter, sport och nöje. Pdokumentär podcast on demand - I PDokumentär hör du berättelser från verkligheten. Här gestaltas samtiden genom enskilda levnadsöden, platser och miljöer. Vårt uppdrag är att både skildra det som rör sig i tiden och under ytan.


Poddindex är en del av KIA-index som ägs och drivs av Sveriges Annonsörer. Nu lanserar de, tillsammans med RadioPlay, sin nya podcast Dokumentära berättelser, som har ett längre format och ett starkare dokumentärt grepp. Men allt står inte rätt till, fabrikens utsläpp får befolkningen att må dåligt och rösterna höjs för att fabriken måste bort.


Podcast dokumentär

Podcast : Rädda Barnen Dokumentär. När BT Kemis hemlighet kommer upp till ytan måste någon ställas till svars, men ingen tar på sig skulden och ingen pekas ut som ansvarig. Aftonbladet Daily är Aftonbladets dagliga nyhetspodd speciellt gjord för dig som vill få en genväg in i nyhetsdygnet direkt när du vaknar.


Jag har tidigare varit en mycket hängiven Pdokumentär -lyssnare och hoppas så klart på fler bra säsonger av denna fantastiska podcast. Efter att ha lyssnat känner jag dock att jag skulle vilja läsa igenom förundersökningen och domarna för att försöka forma en lite bredare bild av fallet men då jag inte har mål-nr eller liknande så har jag svårt att veta var jag skall vända mig. På tal om Pdokumentär så har två personer som jobbat mycket med det programmet nu blivit independent podcast -skapare.


Anton Berg och Martin Johnson har kommit ut med flera säsonger i denna true crime- podcast där de gräver i gamla fall. Varning för sträcklyssnande. PDokumentär är en av Sveriges mest lyssnade podcasts.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg