torsdag 13 juni 2019

Råka gilla bild på instagram

Rate climate actions and stay updated on the climate crisis. Give climate love #128154; , suggest climate ideas #128161; and give climate warnings ⚠️. Men, det roliga försvinner direkt när du råka gilla en urgammal bild , som typ råkar vara en bild på ditt ex och hens nya partner eller liknanden. Personen vars bild du gillat kommer se att du gillat hens bild men istället för den gamla kommer hen se att du har gillat den nya.


Det ser i alla fall bättre ut att du har gillat den senaste bilden och inte en gammal. Du kan också göra en lista över konton du vill snoka på , så du slipper söka upp dem.

Göra så ingen kan se vem du stalkar. Det finns flera saker man kan göra. Bland annat att rensa sökhistoriken eller surfa med flygplansläge på (så du inte kan gilla en bild ). Här kan du läsa mer om det! Du råkar gilla en av bilderna. Oavsett hur olyckan uppstår så finns nu appen som besvarar dina böner.


Skicka meddelanden till dina vänner privat i Direct. Nästa vy (klicka på stjärn-symbolen i nederkant för att komma hit) kallas utforska.

I sökfältet längst upp kan du söka efter hashtaggar och användare. Om du inte vet namnet exakt funkar det också att “söka” genom att skriva några få bokstäver. Då får du upp förslag i forma av runda profil- bilder.


Blir det så när personens konto blir privat? Klicka på bilden för den profil du vill tagga. Tryck bara två gånger på ett foto eller videoklipp om du vill gilla det eller tryck på under inlägget.


Om du av misstag råkar gilla ett inlägg trycker du på igen för att sluta gilla det. När du slutar gilla ett inlägg försvinner händelsen om att du gillade fotot eller filmklippet från Aktivitet. Då kan du scrolla igenom alla bilder men du kan inte av misstag råka lajka en bild. På så sätt sparar du dig en eller två hjärtattacker.


Dölj personer från din feed. Om vissa personer dyker upp i ditt flöde ändå, trots att du rensat historiken – håll intryckt på personen och tryck på ”dölj”. På så vis ska innehållet upplevas viktigare än själva postningen, samtidigt som man täpper till de problem som funnits med fusk, spammande och utnyttjande av antalet gilla -markeringar. Nu när året börjar gå mot sitt slut kan det vara kul att se vilka bilder som dina följare gillade mest. När du råkar gilla en bild från flera år sedan och du måste ta ditt livs svåraste beslut: Antigen fortsätter du och gillar några andra bilder i hopp om att ge sken om att du bara avslappnat säger ”Tja, jag gillar dina bilder och du verkar ha ett coolt liv” – eller så låter du den ensamma bilden vara fortsatt likead och låter.


En gång så var jag inne och kollade på bilder på en tjej som mitt ex dejtat (eller iaf umgåtts med) på en annan internetsida. Bilden var tagen av en tjej som ragget nyligen börjat följa.

Förutsatt att ens ragg inte har en sinnessjuk utsikt, och tar betalt för att visa upp den, kan den bilden bara betyda en sak. Så länge alla uppför sig. Om någon inte uppför sig gör du följande för att blockera personen! Nedanstående bilder är från iOS-appen.


Instagram är ju som regel rätt trevligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg