måndag 2 december 2019

Saltå kvarn produkter

En massa goda ekologiska livsmedel! Stort utbud online - alltid snabba leveranser, välkomna! Handla ekologisk mat och dryck. Välj ditt favoritfoto eller hitta på en rolig text till din present.


Vi har ett brett sortiment av olika produkter. Skapa din egen personaliserade present.

Alltid det senaste modet för män. Fri frakt och snabba leveranser! Det började med brödbakning i en liten källare och en egen kvarn. Idag har vi mycket mer än mjöl och bröd men nu liksom då kommer fortfarande alla våra produkter från ett jordbruk som inte tillåter konstgödsel eller kemiska bekämpningsmedel. Våra bönor, torkade frukter, ris och liknande produkter kommer från ekologiska och biodynamiska odlingar i en lång rad olika länder.


Allt är ekologiskt, utan tillsatser och vi eftersträvar att bibehålla råvarornas naturligt goda smak. Från Turkiet kommer torkad frukt som aprikoser och fikon. Alla deras produkter kommer från ekologiska och biodynamiska odlingar i olika länder.

Müslin innehåller fullkornsflingor av korn, havre, vete och råg. Både grodd och kli finns. Saltå kvarn - Biodynamiska produkter.


Här finns ingen användning av konstgödsel eller kemiska bekämpningsmedel. Inte heller används några främmande tillsatser i våra produkter. Vi använder bara de bästa ingredienserna. Russinmix Mullbär Sultanrussin och torkade mullbär.


Mullbären har en smak som påminner om vaniljkola som lyfts ytterligare i kombination med de söta russinen. Till kvarnen kommer all spannmål som odlats av våra bönder. Det mesta kommer från Sörmlan Östergötland och Uppland. Spannmålen rensas, torkas och sorteras innan den mals till mjöl. Vi maler vårt mjöl på soderkvarn.


Det är ett malverk med vertikala valsar av sten. Det fina med soderkvarnen är att den kallmaler mjölet. Happy Green - framtidens webbutik med stort utbud av hållbart och ekologiskt. Vi förhandlar så att du slipper.


Vi på Cervera har kvarnar i alla storlekar och former, besök vår hemsida idag! De har bestämt sig för att förändra världen med ekologiska produkter som vetemjöl, havregryn, bovetemjöl och mycket mer.

Alla produkter kommer från jordbruk som inte tillåter konstgödsel eller kemiska bekämpningsmedel. Det är hela bär, jordgubbar och körsbär med extra sötma från äppeljuice som torkats i ugn i låg temperatur till perfekt konsistens utan några extra tillsatser. Påsarna innehåller gram bär och kostar kr. Här har quinoaodlandet lett till att utflyttningen från landsbygden har bromsats upp och vänt.


Man har också haft möjlighet att bygga upp skolor och sjukvård. Läs mer här om du vill: Saltås Quinoa från Bolivia. Har du frågor om en produkt eller behöver du komma i kontakta med oss?


Med hög grad av utmalning förädlar de råvaran utan att förstöra dess naturliga värden. Alla våra produkter kommer från biodynamiska och ekologiska jordbruk världen över. Deras produkter säljs i de flesta stora livsmedelsbutiker, de ökar sin omsättning med flera miljoner kronor varje år och allt fler börjar inse – det här med biodynamiskt odlade produkter kanske inte är så illa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg