tisdag 1 mars 2016

Alex och sigge avsnitt

Alex Schulmans och Sigge Eklunds podcast som publiceras en gång i veckan. Saknas det information eller är något felaktigt? Varför inte lägga till det själv?


Klicka bara in på respektive avsnitt och sedan på pennan eller redigera. Avsnittet publicerades:. Om oss Vad är en podcast?

Ekonomiskt är det en trygghet. Jag kan leva bara på podden, jag behöver inte göra så mycket annat än den, säger han i Expressens Livshjulet. Alla som vill får GÄRNA bidra med information om avsnitt , teman eller personer som hör till podcasten. Tanken är att vi tillsammans ständigt bygger på. Vi tröttnar aldrig på klipp och samlade deras klipp, deras lyssnares klipp plus några av våra egna favoriter här nedanför.


A new episode about every hours averaging mins duration Discover Alex Och Sigge concert details and information. Och nu börjar en skrattfest (jag har lyssnat flera gånger, hehe). Har ni lyssnat på Framgångspodden?


Alexander Pärleros intervjuar framgångsrika personer och han har ett tonläge som påminner om en programledare i USA för någon typ av showprogram (tänk:nbsp;tatatataaaaaaa).

Efter 2avsnitt av podden är nu tiden kommen för att låta Snacket Efteråt glida ut i cyberrymden. Jag tyckte det behövdes en plats för att diskutera sånt som att Sigge hade ätit QP inne på McDonald’s toalett. Alex och Sigge pratar om hur poddare startar sina avsnitt.


Nu skriver Resumé att det fortsätter spikrakt uppåt. Förra året drog de in nära 200. Detta var väntat och inget som vi blev förvånade över, säger Perfect Days VD Felicia Lagerwall till Breakit. Sigge får välja mellan den lugna och den riviga uppvärmningen.


Han var trots allt på Bonniers förlagsfest i går. Och fick onda ögat av Leif GW Persson. Han bara stod och stirrade, säger Sigge. Skar med blicken genom. Potentially the creepiest actor in the worl but not used!


Två sköna killar sitter i till minuter och pratar om allt mellan himmel och jor visar lite känslor och har diverse teorier om både det ena och det andra. Alex viaplay avsnitt Alex - TV-serier online - Viaplay. Helena af Sandeberg gör en av säsongens bärande roller - även. Kan ses till tis mar 22:59. Sänd inte avsnittet med Bard!


Har döttrar som ska växa upp där män med makt kan kalla modiga kvinnor som utsatts för ”galen toka” och ”bordelinehäxa”. Det är så otroligt vidrigt och ledsamt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg