onsdag 2 mars 2016

Hollywood fruar

Vår svensk-norska stjärna Siv Cotton gör comeback och rör om ordentligt i grytan tillsammans med bästisen Gunilla Persson. Du kan streama serier till dator, surfplatta, mobil, spelkonsol och Smart TV. Hollywoodfruar i programmets trettonde säsong är Maria Montazami, den enda deltagaren som medverkat i samtliga säsonger, nämnda Gunilla Persson och Elena Belle.


Därmed står det klart att Sofie Prydz och Anna Anka inte medverkar i höst. Anna Anka gör storstilad comeback efter att ha skakat om svenska folket i den allra första säsongen.

Nu sätter hon sig i förarsätet med målet att få fart på de andra tre officiella fruarna i år - Maria Montazami, Sofie Prydz och Elena Belle. Svenska Hollywoodfruar är tillbaka med en säsong där det blir åka av. The series follows the life of three Swedish women living a wealthy, glamorous Hollywood lifestyle in Los Angeles, California (USA). I sin podcast The Gunilla podcast avslöjar hon sin sanning om programmet - samtidigt som TVslår tillbaka mot anklagelserna.


Boken filmades som miniserie, producerad av Aaron Spelling. Boken har följts av en rad andra romaner som också utspelar sig i Hollywood , men med andra karaktärer. Hollywood är din kompletta butik med märkeskläder, märkesskor och med brädsport på nätet.


Våra älskade hollywoodfruar har setts på en återträff, och bråkar en gång till om samma saker de bråkade om för fem år sedan.

Fruar har kommit och gått men dramat har bestått. Din sökning på hollywoodfruar gav träff. Första dejten - Inte för att skryta men skål för ostronen! Karin är en festlig sångfågel som söker en man med mycket humor och som inte får vara för snygg.


Ikväll lägger Gunilla till dansare i sin välfyllda meritlista då hon tar ut svängarna på salsakurs hos en av Hollywoods stjärnkoreografer. Titta på, streama online tv, serier och filmer gratis. Här i Gunilla Perssons blogg på amelia. Här kan du streama TV-program till dator, surfplatta, mobil, spelkonsol och Smart TV. Deltagare i år är Maria Montazami, Gunilla Persson, Elena Belle, Åsa Vesterlund och Siv Cotton.


Sen sparkades hon – i ett mejl. Sedan urminnes tider har utbrott hotat mänskligheten. Nu berättar Gunilla sanningen om varför Erika inte är med. Men aldrig på det här sättet. Störst på gratis svensk play.


Dplay använder cookies för att komma ihåg dina inställningar, skapa statistik för att förbättra vår sajt och för att kunna ge dig de mest relevanta annonserna. Skönt för de andra fruarna, men tråkigt för oss tittare.

Hollywoodfruar berättar om att leva som lyxhustru i rikedom och kändisskap, i glamour, lyx, flärd och erotik i Las Vegas och Hollywood. Men det handlar också om baksidan av livet i glamour, om att inte passa in, om otrohet, droger, strippor och utpressning. Det är en balansgång mellan framgång och tragedi. Läs vilka fruar som medverkar i programmet här! I dag är hon ny Hollywoodfru med hela svenska folket och har så smått börjat dejta igen.


Inget resultat för sökningen svenska hollywoodfruar. Det kan vara så att du sökt efter ett program vi inte visar just nu. Jag hade en lucka på tre månader i våras då jag bara jobbade deltid och visste att jag hade ett dubbelt heltidsjobb framför mig. Det var första gången jag hade det lugnt på väldigt länge och det råkade vara samtidigt som inspelningen av Hollywoodfruar.


Så här ser ni Hanna med sin nya telefon. Goda nyheter är att dykaren dök ner i vattnet idag och hittade Hannas gamla mobil som hon tappade i vattnet igår.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg