tisdag 1 mars 2016

Strosa i london

Free Shipping Available. Lowest Prices on Top Items. Inspired by Trending Stories. Bay Gifts to the Rescue. Boka flyg och hotell till London med Apollo och var borta så länge du vill.

Tips på upplevelser i London. Det finns oändligt mycket att uppleva i London och inför varje besök i storstaden har det tillkommit nya roliga saker att göra och uppleva. Besök olika stadsdelar eller ta höjd i någon av skyskraporna. Vill du uppleva Harry Potters London så kan du passa på att boka en heldag i Warner Bros Studios. Följ med mig till London – en stad full av upplevelser och platser att upptäcka.


På en weekend hinner man göra mycket i London , speciellt om man vet vart man ska. Upplev Harry Potters magiska värl goda restaurangbesök och mysig shopping – här är mina bästa tips för en härlig weekend i London ! Flyg och hotell London Weekendresa till Paris.

Första maj infaller i år en fredag. Vilken dröm, eller hur? Ta ledigt: ingen dag Få ledigt: och maj.


London är storstaden som otaliga nordbor förälskat sig i genom åren, mycket tack vare att den är ett så perfekt resmål för en weekend. En resa till London bjuder på storstadspuls och ett enormt utbud av shopping och sevärdheter men också lummiga parker, lugna bakgator, charmiga caféer och udda marknader. Harry Potter-fans får inte missa inspelningsstudion hos Warner Bros där man kan få guidade turer runt miljöerna som använts i filmerna. Vad sägs om att besöka Trolldomsministeriet, strosa runt på Diagongränden eller posera bredvid Hogwartsexpressen? Biljetter måste köpas i förväg och man får en bokad ti så se till att inte.


En av det bästa sakerna med London är alla parker som omger staden. Upplev några av Londons mest spektakulära utsikter och mata svanar, åk trampbåt eller ro roddbåtar. En av de största och mest populära parkerna Hyde park organiserar flertal stora events varje år såsom Winter Wonderland och British Summer Time. Strosa runt i parkerna Har du besökt London tidigare och spanat in alla de stora sevärdheterna så kan du istället upptäcka de vackra parkerna. Ta en promena sätt dig på en parkbänk och titta på folk eller njut av en picknick.


Så fort Kate Moss klev in i hans butik i São Paulo för fyra år sedan var hon golvad. Eller som hon uttryckte det i New York Times: ”jag ville ha allt. Och det vill jag fortfarande”.


När habegäret numera slår till kan supermodellen lätt strosa ner till Mayfair där Vartanian nyligen slog upp portarna till sin första europeiska butik.

Dessutom tipsar Londonguiden om att gå på cityguidetur i filmens värl att strosa längs South Bank, och att sippa en välblandad martini på The Duke Hotel. Lär känna London lite bättre. Upptäck South Bank Vackert väder och promenadsugen? Styr kosan mot South Bank, på Themsens södra sida. Som jag nämnde tidigare hade varken jag eller Mathilda några måsten vi ville bocka av i London förutom julmarknad.


Det vi mest gjorde var att strosa omkring som det så fint kallas! Jag fascinerades av alla fina byggnader som fanns i London , alla söta små hus och alla spexade affärer med pynt, belysning och allt däremellan. Oavsett vilken tid på året du besöker London , kan du räkna med att hitta barer, pubar och klubbar för precis alla smaker – från pub- och hipstertäta Dalston till nyårsföreställningar i West End och gayscenens klubbar i Soho. Det är dock på nyår London verkligen vaknar till liv och släpper loss med feststämning i hela staden. London har mycket att erbjuda när det kommer till aktiviteter på kvällen.


Här finns något för alla! Gillar du att fotografera så kommer du älska att strosa runt i London på kvällen. Betala alltid med landets valuta, annars blir det valuta påslag ggr. Kolla detta noggrant när ni betalar i London särskilt. Det tar inte många minuter att flyga till London , vilket gör det till en smidig weekenddestination.


Vädret är behagligt milt året om och är idealt oavsett om du vill gå på shoppingrunda eller strosa runt i Hyde Park. När du vill ta en paus från storstadsmyllret passar en sightseeingtur lite utanför London perfekt. Ta en tur och se den pittoreska byn där den välkända TV-serien Downton Abbey spelades in. Strosa på kullerstensbelagda gator och följ en väg som endast de som bor här vet hur man hittar.


Hör på vinterberättelser som den om vem jultomten verkligen är och hur han kom att bli en så betydande figur i västvärlden, hur julen såg ut under den viktorianska eran och vem Ebenezer Scrooge är.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg