torsdag 24 maj 2018

Färdiga fiskkakor

Färdiga fiskkakor

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. De här fiskfärsbiffarna har mycket sting och är väldigt lättlagade.


Experimentera med smakerna – jag blandar gärna i lite chili för hettans skull. Jag är ett väldigt stort fan av det thailändska köket. Dessa fiskkakor (Tod man pla) är utmärkta för dig som helst skippar kolhydraterna. Visst, det är nästan alltid socker i asiatisk mat men om du slår ut den lilla mängden på hela anrättningen så är det försumbart för de.


Lägg sex fiskkakor i korgen och skjut in den i AirFryer. Ställ in timern på minuter och stek fiskkakorna tills de är gyllenbruna och färdiga. Stek resten av fiskkakorna på samma sätt. Servera fiskkakorna med mangosalsan.


Färdiga fiskkakor

Smakar gott med smaksatt ris och wokad pak choi. Du behöver följande ingredienser till detta recept fiskkakor. Tillvägagångssätt för fiskkakor : Lägg alla ingredienserna i en skål och blanda väl. Forma färsen till fiskkakor i önskad storlek. Mycket litteratur har skrivits om fördelarna med fiskrätter.


Koteletter av fisk har en ovanlig smak. Om de är lagade korrekt är de väldigt saftiga. Steam fiskkakor anses vara kalorier, de är ofta beredda som en kostmåltid. Du kan ta nästan vilken typ av fisk som helst för deras förberedelse. Det viktigaste är att det hade färre ben.


Det som gjorde mig intresserad av den var att det skulle finnas recept på färdiga såser, han kallar dem essenser som man gör i förväg och sen smaksätter maten med. Till fiskkakorna gjorde jag en bulgursallad med en av dessa essenser, Sweet red pepper Fiskkakor med kokosgrädde och räkor portioner Tid: timme 5g räkor med skal 300. Norska sjömatsleverantören Lofoten har beslutat sig för att erövra Sverige med sina färdiga fiskprodukter. Nu ska vi lära oss att äta fiskburgare. Hos oss handlar du alltid med sunt förnuft.


Konceptet är enkelt – på söndagen lagar du en större sats av en handfull recept som blir grunden till fyra måltider. Innan du ska äta svänger du sedan snabbt ihop den färdiga grunden med ytterligare några ingredienser och har lunchen eller middagen klar på ett kick. Ett trist torkpaket i frysen och liten lust att handla fick mig att testa Thailändska fiskkakor. Alla recept i denna blogg är anpassade till personer, om inget annat anges.


Färdiga fiskkakor

Klyftpotatis: Hetta upp en långpanna i 2grader varm ugn. Lägg i matfett och skalad klyftad potatis. Det tar cirka minuter att få den färdig. Så här ser det färdiga resultatet ut, när jag tog fiskkakorna ur fritösen så var de väldigt uppblåsta och puffiga men sjönk ihop, vilket inte gör något vad gäller smaken.


Fiskkakor och bulgursallad Jag köpte boken Jacobs hälsokök av Jakob Wismar som höstpresent till mig själv. Här kommer mitt egna recept, vilket jag är nöjd med för att vara första försöket! Sätt en stor stekpanna på medelvärme och tillsätt ett par skvättar olivolja.


När oljan är varm, lägg i laxburgarna och stek i 3-minuter på varje sida, de ska ha en frasig och fin stekyta när de är färdiga. Eventuellt måste de stekas i omgångar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg