måndag 14 maj 2018

Hästar till salu

Vår ide eget lager med snabba leveranser till bästa pris. Många varumärken till pressade priser. Kommer ur ett starkt möderne där både mor och momor tävlat på 140- nivå. Enkel i all hantering så som sko, klippa och lasta.


En perfekt häst för dig som vill satsa på unghästchampionaten.

Välkommen att höra av dig vid intresse! Nordens största marknadsplats inom ridning och hästsport. Gratis annonsering med över två miljoner besök per månad. Hippson Market (hippsonmarket.se) är en svensk köp- och säljtjänst för hästar och prylar.


Jag har just nu följande hästar till salu. Hvidagården har flera islandshästar till salu. Allt från föl, unghästar till rid- och tävlingsbara hästar.

Vi har nu kommit till den punkt i livet där man behöver ta det lite lugnar. Så flera av våra hästar kommer vara till salu. Men vi ska inte sluta helt ännu!


Vissa av våra avelsston är till salu då vi måste minska på. För oss är det viktigaste med god matchning mellan häst och ryttare. Mikaela Dressage är ett bra försäljningsstall med års erfarenhet!


Kolla in våra fantastiska hästar ! Vi har resultat för Nordsvensk till salu till de bästa priserna. Den billigaste annonsen finns tillgänglig för Kr. Vill du lämna din häst här för försäljning, utbildning eller tävling? Läs i så fall vidare under fliken våra tjänster.


Vi kan erbjuda hästar i olika åldrar och utbildningsnivå, både egna uppfödningar och egenägda hästar samt förmedla hästar ägda av andra. Vi fokuserar främst på att utbilda våra hästar innan de säljs men vi har även yngre förmågor till salu och kan hjälpa till att sammanföra våra hingstars avkommor med rätt köpare. Rätt häst till rätt ryttare är vårt måtto och vi erbjuder möjligheter att ”rida in dig” och träna här på din nya häst.


Vi har sålt hästar till ryttare i världseliten, men också till många ryttare som är i början av sin tävlingskarriär.

Flera av dessa har senare tagit pris i svårare klasser. Till Salu Hästar och ponnyer under utbildning och försäljning. Vi har alltid några hästar och ponny till försäljning.


Denna sida uppdateras regelbundet men en del säljs redan innan de annonseras. Söker ni något särskilt? Vi har fler fina ett-, två- och tre-åringar till salu.


Jörgen en signal för att komma ut till gården och kolla. Vi kan tänka oss att sälja tävlingsrätten i unga ston som vi har i träning. Här nedan kan ni läsa om hästar som är till salu , tveka inte att maila eller ringa Maria.


En lovande gångartshäst med trevligt temperament. Hon tycker om att bli pysslad med. Hon är mycket snäll i all hantering. Van att lastas och att åka, hon står snällt.


Annonssidan för aktivt hästfolk i Sverige. Vi strävar efter att bli Sveriges ledande annonssida för sporthästar. Bli medlem gratis och börja annonsera dina saluhästar här redan idag! Vi vidarebefordrar information om din användning av vår webbplats till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med. Dessa kan i sin tur kombinera informationen med annan information som du har tillhandahållit eller som de har samlat in när du har använt deras tjänster.


Våra regler och sekretesspolicy gäller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg