fredag 18 maj 2018

Till min pappa fyll i bok

Boka Minen Hotel och spara upp till med Agoda! Skickas senast imorgon. Med lite hjälp på traven ger boken möjlighet att ge pappa extra uppskattning. Här finns utrymme för allt från komplimanger till minnen, vad du lärt dig av pappa och till och med vad han kan ha lärt sig av dig.


Noga formulerade fyll -i-avsnitt hjälper dig att hitta just er egen unika berättelse, och att både minnas och ge komplimanger som kommer att uppskattas i en livstid. En bok som pappa kommer bli varm i hjärtat av att få och läsa. En julklapp att spara för framtiden!


Ta god tid på dig när du fyller i boken så se till att beställa den i god tid. Billigt val av julklapp som kommer beröra maximalt. Värdet ligger i texten du skriver. Min finaste pappa : en fyll - i-bok Alexandra Reinwarth Köp boken Beställ recensionsexemplar. E- bok mejlas ut som en länk från Elib på bokens utgivningsdatum.


Bok i originalformat skickas ca veckor före recensionsdatum och PDF-korrektur mejlas ut när det finns tillgängligt. Både rolig att fylla i eftersom man börjar tänka tillbaka på alla goda minnen, och såklart väldigt roligt för din far att få! Det finns instruktioner vad du ska skriva om, så som din pappas bästa egenskaper, vad ni lärt er av varandra och era bästa minnen. I boken får du hjälp med att sätta ord på dina känslor.


Du skriver bland annat ner minnen och händelser ni delat, ger pappa komplimanger och dina allra bästa råd. Visa din pappa hur mycket han betyder för dig genom att fylla i boken ! Använd fantasin för att berätta för pappa hur mycket han betyder för dig! Ibland kan det vara svårt att sätta ord på vad en person betyder för en. Man vet precis vad man tänker och känner men framförandet är inte alltid det lättaste.


Till min pappa fyll i bok

Tanken är att man ska ge boken till sin pappa och han sen ska fylla i boken och lämna tillbaka den. Nu vet jag ju att det inte skulle ha funkat med min pappa , han hade inte känt sig bekväm med att fylla i en sån här bok. Men man kan ju göra på ett annat sätt, t ex ställa frågorna till pappan och skriva ner svaren åt honom. Hanna Bühlmann (Inbunden) 1kr. Jenny Ekman (Inbunden) kr.


Köp En liten bok om vin. Exklusiv fyll - i-bok. En personlig gåva fylld av glädje och omtanke. Till min pappa - en fyll - i-bok. Glittrande omslagstext.


Till min pappa fyll i bok

Skriv en bok till din pappa ! Roliga, fina och uppskattade fyll - i-böcker till någon du tycker om eller till dig själv hittar du här! Min finaste kompis: en fyll - i-bok Alexandra Reinwarth Köp boken Beställ recensionsexemplar. Gör din egen personliga fyll - i-bok och ge bort som gåva till någon du tycker om!


Vad kan vara bättre än en personifierad gåva där du står som författare? Hårdinbunden, vadderad pärm, glitter. Bok fyll i SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester Betala inte för mycket – Gör ett bättre köp idag!


Böckerna kan vara allt i från Mitt första år- böcker där mamma och pappa fyller i om sitt barn till böcker som dotter eller son ska fylla i till mamma eller kanske resedagböcker. Variationen är stor och det finns fyll - i-böcker till alla tillfällen och personer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg