måndag 28 maj 2018

Potta till båten

Hitta rätt produkt till rätt pris. Till exempel har den belönats med tyska Red Dot Design Award och fått ett av Japans främsta designpris, Japan Good Design Award. Till skillnad från andra traditionella modeller är pottan stilren och tidlöst designad vilket gör att den kan stå framme i rummet utan att störa. Pipinette säljs på såväl apotek som i designbutiker. Jag behövde en potta i stugan, i båten och på resa, men hittade bara stora barnpottor, som skulle stå på golvet.


Potta till båten

Jag föreställde mig en liten lätt portabel potta , som jag kunde använda bekvämt stående. Den skulle vara vacker, pryda sin plats på sängbordet och naturligtvis. Den är också praktisk och bekväm för män och lite större barn.


Pottan är gjord i plast och finns i flera färger. Robust och användarvänlig portabel toalett från världens ledande tillverkare av portabla toaletter med vattenspolning för fritidsstugor, husvagnar, husbilar, båtar etc. Toaletten har bekväm sitthöj separat vattentank med manuell spolvattenpump och stor avfallstank. Välj en potta pipinette till hemmet eller till sommarstugan, eller kanske en till båten ? Oavsett dina behov har vi garanterat rätt lösning för dig, för oss är det viktigt att kunna erbjuda smarta hjälpmedel och lösningar som gör din vardag enklare.


Potta till båten

Porta Potti är grunden för våra hållbara portabla toaletter. Vi garanterar all den kvalitet du är van vi omvandlat till en ny, fräsch design. De mjuka linjerna och diskreta kurvorna är inte bara viktiga för våra toaletters utseende, de erbjuder också optimal bekvämlighet och enkel användning. Kommod är ett hjälpmedel för dig som behöver en toalett vid sängen. Som tillbehör finns en plastpåse med superabsorberande ämne som kan suga upp liter urin och bilda en gel.


Superabsorberande inlägg finns att köpa separat. Avsedd att användas: 1. Både Thetford och Dometic! Tackvare båtarnas yttermått kan vem som helst med bil och takräcke nu bli båtburen, ingen kula eller trailer behövs.


Perfekt för den mindre båten , husvagnen, kolonin etc. Spolning sker med handpump. Spoltank l, septiktank l. Home Aktuellt Guide: Bra jolle till båten. Enkel tömning och rengöring. En jolle kan vara praktisk att ha ombord.


Det gör det lätt att ankra på svaj och ändå ta sig in till land. För en långseglare är jollen oumbärlig så snart som det blir långt mellan marinorna efter Europa. Har nämligen köpt båt där jag fick med en ny porta potti men har läst att en del tycker den verkar vara sådär, luktar illa m. Då kom jag på att när jag hade stambyte hemma i lägenheten så fick vi använda oss av en papphink med pellets i (vet inte om det stavas så).


Potta till båten

Den låga höjden gör den lämplig för placering där det är trångt. Det finns miljövänliga medel att köpa som man häller tillsammans med avfallet. Vi har pottaporti i båten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg