måndag 21 maj 2018

Mymuesli täby

Vårt müsliparadis i Täby Centrum har tyvärr stängt sen 31. Kontakta då gärna vår kundtjänst. Runt om i Europa har mymuesli runt butiker och pop-up butiker så att alla müslivänner som har vägarna förbi kan besöka vårt müsliparadis. Med hela butiken fylld med våra färdigmixade ekologiska müslifavoriter kan du på plats smaka på alla sorter och få hjälp av våra müslikonsulter med att hitta just din favoritmüsli. Mymuesli could be huge.


Start your review today. Tack för att du tar kontakt med oss. Vi kommer att svara på ditt meddelande så fort vi kan, aktuellt tar det 1-dagar för oss att svara på ditt meddelande. Nu finns de även i Sverige och har öppnat två butiker i Stockholm.


En i centrala Stockholm och en i Täby. Mottot är enkelt, Organisk Musli – rent och enkelt. Självklart 1 ekologiskt! Hos mymuesli kan du mixa din personliga müsli med mer än ingredienser som ger dig otroliga 5biljarder müslivariationer! Kampanjen kan inte kombineras med andra erbjudanden.


Mymuesli täby

Enligt paleo-dieten, även känd som stenåldersdieten, ska du äta så ursprungligt som möjligt precis som våra förfäder gjorde. Allt som kom in i grottan under stenåldern är också tillåtet i paleo-dieten: kött, frukt, nötter, grönsaker och örter. Spannmål, socker och mejeriprodukter är inte tillåtet.


I Täby Centrum arbetar vi aktivt med små och stora åtgärder som ska hjälpa oss att minska vår miljöpåverkan. Ett av våra viktigaste mål är att återvinna bland annat plast, papper, metall, glas och brännbart avfall. Till exempel skickar Täby Centrum 2ton brännbart avfall till el- eller värmeverk varje år. Foder går ej att beställa direkt via webbutiken.


Sverige idag sker elektroniskt, enligt branschorganisationen Svensk Handel. Blackberry Granola - det nyaste tillskotten i mymuesli -familjen och en given kandidat för din nya favoritmüsli! Du med Täby C-kortet får just nu en.


SEK (inkl. moms) Gå till kassan. Inga varor i kundvagnen. På Mäster Samuelsgatan i Stockholm och i Täby finns mymuesli och där kan du hitta din personliga favorit då det finns en mängd olika smaker och blandningar och du kan även mixa ihop din egen musli. De går även att beställa musli i deras webbshop.


Mymuesli täby

Hoppas att du har sovit gott… Nu sitter jag hemma hos Jonas i Täby. Stina och Sture sitter brevid mig och tittar. Appen ICA för Android. Das ist Dein Lieblingsmüsli, gemixt aus besten Bio-Zutaten und viel Liebe. Und das bereits seit Jahren!


Du som är medlem på ett gym kan också lämna tips om du vill ha More Müsli och. Vill ditt gym också sälja More Müsli? Entré H, Täby Centrum.


Mymuesli täby

Vi finns vid entré H mittemot ICA-Kvantum i Täby Centrum. Vi vill hjälpa dig till bättre hälsa och ökat välbefinnande genom ett bredare sortiment, bättre rådgivning och utökade tjänster. Apotek Hjärtat är Sveriges största fristående apotekskedja. Bloggen omfattas inte av utgivningsbeviset på myshowroom. Müslikalender från MyMuesli , 5kr.


Rejäl låda med portionsbägare med ekologisk müsli. Kalendern innehåller olika müslisorter och bakom lucka gömmer sig en extra överraskning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg