onsdag 16 maj 2018

Fixa naglarna ljungby

Stort utbud av Le- Fix mode här. Upptäck säsongens nyheter och de senaste trenderna. Köp populära märket hos oss! Hitta dina favoriter på Boozt nu! Många nya styles på Boozt!

Bli medlem och få på ditt nästa köp. Alltid fri frakt vid köp över 5kr. Snabb och billig frakt. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Vi listar de bästa nagelsalongerna där du kan boka manikyr, pedikyr, gelenaglar, akrylnaglar och nagelförlängning.


Naglar Ljungby - makeup, ansiktsbehandling, nagelvår skönhetssalong, färgning, fotvår nagelförstärkning, fransförlängning, pedikyr, hudvård. Massage – Hudvård – Spa – Skönhet Är du intresserad av att få massage eller annan behandling inom hälsa, skönhet och avslappning i Ljungby ? Vi erbjuder ett stort utbud av behandlingar med ekologiska produkter ifrån Maria Åkerberg.

Calgel är ett flexibelt, skonsamt material som är skonsamt för den naturliga nageln. Upplösningsbart, hållbart med härliga färger för vackra naglar. Förläng den egna nageln till önskad längd och form. Bra vid försök att sluta bita på naglarna. Vi hjälper dig med lagning av din egna nagel.


Lackning med fransk manikyr 50:- extra. Vid nagelförlängning rekommenderar vi dig att gå på återbesök för att underhålla dina naglar. På sistone har det kommit in en hel del förfrågningar om jag kan göra naglar åt andra.


Och givetvis kan jag ju det! Jag bor i Ljungby kommun, ungefär mil från Halmstad. Beroende på vad du vill ha gjort så tar det ca. Snygga och stärkta naglar får du av det revolutionerande gelénagellacket som sitter i tre-fyra veckor utan att flagna.


En airbruschtanning gör dig brun och fräsch utan solens skadliga strålar. I vårt nyhetsbrev får du erbjudanden, inspiration och nyheter skickade till din mail. Då det inte finns många inom naglar förutom Kicks i Ljungby kan det därför vara bra att höra med någon mer gällande naglar från en annan ort gällande samma arbete.


Dock ska du alltid höra efter med Kicks först eftersom de är bra på naglar.

Mitt i stan men ändå i en värld för sig, finns lugn för både kropp och själ. Köpcenter Månen Ljungby , Ljungby. EuroNail är en ledande salong med fullservice inom all nagelvård. Ett spa för dina naglar oavsett om det handlar om händer eller fötter.


Behandlingarna blir ”privata” och utförs i sköna och bekväma massagestolar. Här används den senaste och ledande tekniken från USA. Du kan även komma till oss för nagelförlängning med akrylnaglar eller gelénaglar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg