fredag 4 maj 2018

Hemlösa katter lund

Hitta det perfekta Bilsemester till Lund med halvpension. Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här! Läs mer om Mammis och Gräddnos under fliken Katterna ! Stort tack för de gåvor som kommit in hittills under året! De har hjälpt oss att betala för löpande utgifter för stödkatter i stödhem där katterna får den omvårdnad och socialisering de behöver, samt en del fakturor för veterinärvård.


Hemlösa katter lund

Lailas Katthjälp hjälper hemlösa katter i Skåne med katthem i Lund och Trelleborg. Vi tar hand om dem och adopterar sedan ut våra katter till nya hem. Genom att adoptera en hemlös katt via Kattverket, eller från ett katthem som tar hand om hemlösa katter , så skapar du förutsättningar för att yt t erligare en katt kan l ägga hemlösheten bakom sig. Du är också varmt välkommen att engagera dig i och för Lunds h emlösa katter ge nom att stödja Kattverket.


Hjälpnätverket Kattstödets Vänner annonserar här om omhändertagna f. Kom ihÃ¥g: En katt har rätt till sitt eget liv. Katthjälpen avlivar inga friska katter och alla ekonomiska resurser som dras in via medlemsintäkter, donationer och sponsorer används till driften av Malmös största katthem. Kattstallet tar emot hemlösa katter och omplacerar dem i nya hem.


Samtliga katter blir kastrerade, veterinärbesiktigade, avmaskade, vaccinerade, försäkrade och ID-märkta. Vi är medlemmar i Svekatt (Svenska kattskyddsförbundet) och tillämpar no-kill policy. Adoptera katt eller vara jourhem. Många av våra katter har en sorglig historia i bagaget. En familj på väg in för att handla stannade till vid vårt bord.


De två barnen, lillebror och storasyster, tyckte att alla våra hemlösa katter var fina. Vi pratade lite och det framkom att pappan i familjen var allergisk samt att familjen reste väldigt mycket vilket sammantaget gjorde det omöjligt för familjen att ha husdjur. Upp till rabatt i Lund. Sista minuten-erbjudanden.


Hemlösa katter lund

Alla katter som placeras avmaskas, öronmärks och kastreras innan de placeras ut i nya hem. Kattungar som är för unga för kastrering vid placeringen, kastreras i efterhand. Kostnaden för kastreringen betalas då av Djurens Vänner. En avgift för att täcka delar av våra omkostnader tas ut i samband med placeringen av ett djur. Föreningen har för avsikt att hjälpa katter i nöd främst i Karlskoga med omnej men även på annat håll i länet där behov finns.


När en vuxen katt bokas är det max en vecka den kan sitta kvar i jourhemmet innan den hämtas. Detta pga lång kö med hemlösa katter till vår verksamhet, och stora kostnader för Livbojen då katter som redan är bokade sitter kvar i jourhemmen. Funderar du på att skaffa katt , tveka inte att kontakta oss, vi kan ha din drömkatt! Känner du någon som tänker skaffa katt ? Tipsa om oss ge dem vår hemsideadress eller telefonnummer!


Hemlösa katter lund

Vi jobbar efter katt -matchning rätt katt till rätt hem - och bara till seriösa personer. De smutsiga, magra och skygga katter som kan ses stryka omkring är ingenting annat än övergivna före detta huskatter. Varje år lämnas tusentals katter att frysa eller svälta ihjäl. Det är rent djurplågeri.


Tänk efter innan ni skaffar katt under sommaren, Och om Du ser en katt som blir övergiven, ta kontakt med närmsta förening.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg