tisdag 29 maj 2018

Vad är usbc

USB-C - brett sortiment till bra priser. Allt du behöver när något skall kopplas! USB Type-C-kontakten är liten och kompakt vilket är idealiskt för de senaste bärbara datorerna och mobila enheterna.


Den är dessutom praktiskt nog vändbar vilket innebär att du enkelt kan ansluta den på första försöket så att du slipper frustration och skador på porten. Men trots den ringa storleken är den kraftfull.

Från vänster: Usb type A, usb type B, usb type B mikro och usb C. Usb A, B och C, vad är det? Usb-kontakter och sladdar finns i en mängd olika skepnader. De kan grupperas in i kategorierna type A, type B och den nya type C. Inom dessa finns det även mini- och mikroversioner som bland annat används till mobiltelefoner. Medan de allra flesta vet vad en USB-kabel är för något, är det många som inte har hängt med på vad som är det speciella med USB-C.


USB Type-C är inte bara en vidareutveckling av USB — och det är därför som den inte döptes till USB 4. Som med all omstörtande teknik uppstår viss förvirring om vad det innebär för ens befintliga enheter och hur man ser till att man får ut det mesta av dessa nya möjligheter.

Detta krävs eftersom den äldre USB-standarden inte kan skilja på värd och tillbehör på andra sätt. Som de flesta har lagt märke till kan en USB-sladd ha ett format i ena ändan och ett annat format i andra ändan. Ett nytt format som börjar synas i nyare telefoner, surfplattor och datorer.


Kontakten används även i senaste versionen av konkurrenten Thunderbolt. Tanken är att USB Type-C ska ersätta alla typer av datakontakter för ström, bild och ljud. Med OneDrive kan du lagra personliga filer på ett ställe, dela dem med andra och nå dem från alla enheter som är anslutna till Internet.


Lightning-kontakten passar på båda håll. Information om hur du lagrar arbetsfiler finns i Vad är OneDrive för företag? UC-score, ditt kreditbetyg är ett mätvärde på din kreditvärdighet. UC har skapat en egen mätskala för att du på ett enkelt sätt ska kunna förstå och veta din kreditvärdighet. Ju högre score, desto bättre kreditvärdighet har du och desto lättare för dig att få lån eller bli beviljad krediter.


Usb-c för service och support. Då är det bara att lämna in den till oss så hjälper vi dig att återvinna den på ett ansvarsfullt sätt utan att. MS nya format för Word-dokument precis som. Excel och pptx för Powerpoint. Här går vi igenom vad det egentligen är för teknik och när du faktiskt behöver den.


Det är baserat på XML och är komprimerat.

Bra service och ett gott bemötande är vad lyckad kundkontakt bygger på. Här har vi försökt göra precis det. Med tanke på att värnskatten hittills inte intagit första parkett i debatten kan man tycka att detta är lite förvånande, men förmodligen har den googlande allmänheten rätt.


Värnskatten förjänar lite mer uppmärksamhet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg