tisdag 29 maj 2018

Kända bloggare i sverige

Billigt Bilsemester till Sverige med halvpension. Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här! Kenza Zouiten, bloggare och entreprenör. Den stora svenska bloggkatalogen Bloggportalen.


Presentationer av tusentals bloggar, indelade efter ämnen, med. Vilka grymma bloggare ni är!

Moa visar hur en typisk morgonstund kan se ut. Här kan du läsa inlägget. Egenföretagare, frilansfotograf och kreatör från Helsingborg.


Blandat med modefantast och mamma till barnen Viggo och Ines. Kitty Purry eller kanske mer känd som Katy Perry. Artiklar i kategorin Svenska bloggare Följande 1sidor (av totalt 137) finns i denna kategori. Det är såklart inte bara i Sverige som bloggandet är väldigt populärt och det många kända bloggare från andra länder har betydligt fler läsare än vad våra egna svenskar har.


Detta beror dels på att Sverige är ett relativt litet land och även att de bloggare som skriver på engelska kan få läsare från andra länder än deras eget.

Wael Abbas, en av Egyptens och Mellanösterns mest kända bloggare och journalister, uppges ha gripits i sitt hem. Ett av dem mest kända namnen av alla. I varje fall om man kikar internationellt. Samuelsson på samuelssonsrapport.


USA för att lära upp just daytraders. Har svårt att se att någon på listan ovanför (eller i Sverige överhuvudtaget) har en större erfarenhet av daytrading än just han. Daniel Paris, – Bloggare Känd från tv-serien Ung och bortskämd och driver sedan dess en välbesökt blogg. Föreläser även och diskuterar samhällsfrågor på sina sociala medier.


Bort med kortsiktiga trender. Frida Ramstedt med bloggen Trendenser: – Att vi slutar bry oss om kortsiktiga trender och tänker mer på våra barns framtid. En inspiratör av rang. Utsågs till Årets svensk i tidningen Fokus för sin kamp mot radikalisering och klan- och hedersförtryck.


Gav också ut boken om sitt liv, Amineh inte större än en kalasjnikov. Hon var bara år när hon blev kurdisk peshmergasoldat, och när hon kom till Sverige kunde hon inte läsa eller skriva. Kända svenska influencers och bloggare gör reklam för ett tandblekningsmedel som kan vara skadligt för tänder och tandkött. Enligt Danmarks Radio innehåller preparatet Smilebright gånger så mycket väteperoxid som är tillåtet.


Det finns några bloggare i Sverige som har nått skyhöga höjder i popularitet.

De har alla riktat in sig på ett visst område, allt ifrån mode till litteratur eller omvärldsbevakning. Isabella Löwngrip (Blondinbella) - bloggare , författare och företagare Linus Söderström - ishockeyspelare Beppe Singer - programledare på tv Michael Phelps - simmare från USA. Detta är en lista över de längsta broarna i Sverige. Notera att Öresundsförbindelsen är inkluderad i denna lista, medan Trafikverket brukar exkludera den när man anger ordningstal för Sveriges längsta broar. När jag var inne och kollade runt på facebook så dök det upp en artikel med rubriken kända kärlekspar vi sent glömmer.


Artikeln var skriver av Metromode. Hugor Rosas på reklamartikeln. Bengt Berg Ornitolog, författare, fotograf och dokumentärfilmare från Kalmar som planterade in kanadagäss i Sverige. Dag Sandahl Känd kvinnoprästmotståndare, högkyrklig och en av förgrundsgestalterna i Svenska kyrkans fria synod.


Conny Karlsson Uefa-cupmästare i fotboll (IFK Göteborg) från Oskarshamn, nu tränare i Helsingborg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg