torsdag 3 maj 2018

Sjöpärlan lunch

Sjöpärlan presenterar gammal hederlig husmanskost på ett nytt fräscht sätt. Hos oss avnjuter du goda lunchmåltider i en avkopplande miljö med sjöutsikt. Under sommartid rekommenderar vi uteserveringen med direkt utsikt över stranden. Grupplunch för större sällskap - prispressat! Kontakta oss för mer info.


Sjöpärlan lunch

Välkommen till Sjöpärlan för att avnjuta goda middagar i en avkopplande miljö. Vi serverar pizza, a la carté samt lunch. I närheten av Sickla köpkvarter hittas Sjöpärlan med en egen liten badstrand precis framför uteserveringen. Menyn består av husman till lunch , samt pasta, pizza, hamburgare och à la carte. Avsnitt på den här sidan.


Dagens lunch i Nacka samlad på en plats. Hitta lunch i närheten av. Nyttig, variationsrik och hälsosam mat, lagad från grunden av fina råvaror med menyer som anpassas till årstiderna.


Salla nybakat bröd samt kaffe ingår alltid till lunchen. Ni äter vår lunch för kr med Eaterykortet, annars 1kr. Här äter du lunch med utsikt i fyra väderstreck.


Tak huserar högst upp på händelserika Brunkebergstorg och serverar fina rätter signerade Frida Ronge. På lunchmenyn hittas bland annat nudlar och sushi med hållbara råvaror, och man erbjuder även businesslunch med tre rätter liksom veckans lunch. Pizza till lunch är kanske inte den bästa idén för de som vill hålla sig i form, men strunt i det – den här pizzan är värd det. Meno Males napolitanska skapelse görs av ett speciellt mjöl som fått kalljäsa i timmar, och pizzan tillagas sedan i en vedeldad ugn på sekunder.


TisdagRödtungafilé med remouladsåsÄrtbakad kyckling med tsatsiki, mango salsa och risWienerschnitzel med Capris, ansjovis och citronLasagne al fornoTortelloni. Jag har två tidigare erfarenheter av Sjöpärlan : 1) Förra sommaren var jag och Frugan tvungna att fly in dit under en söndagspromenad som just drabbats av ett kraftigt skyfall. Det hela handlade om tak över huvudet snarare än att äta.


Förra hösten försökte jag äta lunch där vilket jag skrivit om här. Vi jobbar med närproducerat, ekologiskt, kravmärkt, rättvisemärkt, MSC-märkt och miljövänligt så mycket som vi bara kan! Pulled Biff Bibimbap Högrev, kim chi. Sections of this page. Vi hjälper dig att hitta din bästa lunchrestaurang i Stockholm.


Restauranger med lunch i Stockholm. En god och vällagad lunch håller i sig hela dagen och med hjälp av vår smarta sökmotor kan du hitta den lunchmeny i Stockholm som passar just dig. På Rolfs Kök lagas bara mat som vi själva tycker om. Den bygger på enkelhet och kvalitet, utan krångel och krusiduller.


Välj förrätt och varmrätt bland våra utvalda klassiker för endast 240kr. Här hittar du alla restauranger nära Sickla. Fler än restauranger. Se betyg, recensioner och bilder.


Sjöpärlan lunch

Där på plats var det kö vid fina restauranger på vatten i. På vårt stora salladsbord försöker vi i möjligaste mån att bara använda ekologiska grönsaker. Majs, gurka, tomater, morötter, vitkål och isbergssallad. Sjöboden, middag med à la carte meny, serveras från 17.


Bordsbokning Vi rekommenderar starkt bordsbokning i förväg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg