tisdag 2 oktober 2018

Dagspa warszawa

Unna dig en japansk upplevelse på Yasuragi. Boka din vistelse online! Vårt bad har både varma källor inne och ute. Låt söndagen bli en vilodag. Kom till oss redan kl.

Fantastiska Erbjudanden i Warszawa. Spa- och wellnesscenter i Warszawa : Se omdömen och bilder för spa- och wellnesscenter i Warszawa , Polen på TripAdvisor. Fler och fler svenskar kommer hit. Men framför allt träffar jag ryssar, tyskar och britter, säger Julia, massören på det dagspa som jag besöker. Vi enas om att det är förbryllande att inte ännu fler svenskar semestrar i Warszawa.


Oasis Beauty Day Spa, Warszawa : Läs recensioner av resenärer som du och se professionella bilder på Oasis Beauty Day Spa i Warszawa , Polen på TripAdvisor. Exclusive day spa in the Heart of Warsaw offering a wide range of beauty and body therapies including Therapeutic and Clasical Massage, Organic Body and facial Treatments based on 1 natural, botanical products with essential oils. Men vi erbjuder också guidade turer genom dom flesta städerna i Polen.

Mer information om oss finns på huvudwebbplatsen Polen. Vi är några tjejer som fått för oss att åka på SPA i Polen. Tanken är att flyga från Skavsta, så Warszawa , Gdansk eller Krakow är städerna vi tänker oss. Var i Krakow i höstas, så helst vill vi nog testa några av de andra två.


Nån som har tips på bra SPA-hotell? Jag ser lyftkranar överallt. Praga påminner om Östberlin. Höghuslängorna är grå och slitna.


Man kan inte ana att det här är det trendiga Warszawa dit unga och kreativa människor söker sig. På väg hem, med ett par timmar över? Vid centralstationen ligger ett dagspa med ett stort utbud av massage, pedikyr, manikyr, ansiktsbehandlingar, lyxiga spakurer och spännande paket. Själva spat får du gratis när du tar en behandling. Här är tips på saker att göra i Polens huvudstad Warszawa.


Warszawa är en av Europas billigaste städer, och lagom stor att ta sig an över en weekend. Sopot, Polen på TripAdvisor. Två muséer som rekommenderas är Chopin-muséet för musikälskaren och The Warsaw Rising för historieälskaren, och se till att ta en tur förbi det ståtliga Kulturpalatset.

I Warszawa har du råd att bo lyxigt, unna dig gastronomiska upplevelser för varje måltid och fynda när du shoppar. Trött efter en hård dag i staden? Varje storstad i Polen erbjuder numera ett brett utbud av dagspa under välkända internationella varumärken.


Ett besök på ett dagspa är ett måste på resplanen för många utländska turister till Polen. Intresserad av polska varumärken som erbjuder behandlingar och kosmetika av absolut högsta kvalitet? Vi lovar våra gäster att här kan de varva ner, hitta tillbaka till sin energi och åka hem med ny kraft.


För dem som inte har tid finns Day SPA. På Relax Care mitt i Kraków njuter gästerna av svavelba på skönhetsinstitutet Sharley i Warszawa upptäcker man snart hur skönt det kan vara med orientalisk massage och på Tołpa SPA i Wrocław kan man njuta av gyttjebehandlingar. Tips om olika SPA på västkusten i Sverige för en avslappnande SPA-vistelse med behandlingar, poolbad och relaxavdelning.


Hitta mysiga SPA i Bohuslän, Göteborg. Polenresor erbjuder semester, spa och hälsoresor till Polen med färja eller flyg, högsta kvalitet! Spela golf eller besök ett avslappnande spa i Polen.


Hur långt kan du tänka dig att åka?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg