onsdag 2 oktober 2019

Provexemplar läromedel

Testa tryckta läromedel genom att bläddra i ett digitalt smakprov, som visar ca av innehållet i titeln. Klicka på länken Smakprov vid produktinformationen. Testa nya tryckta läromedel med klassen genom att ladda ner en provlektion med utdrag ur materialet. Finns till nya titlar.


Utvärderingsabonnemang av digitala. Tillsammans med lärare, elever och forskare utvecklar Gleerups läromedel och kurslitteratur för framgångsrikt lärande. Prova Gleerups digitala läromedel utan. Regeringen tillsätter en ny utredning för att se till att läromedel i svensk skola håller hög kvalitet. Läromedelsföretagen välkomnar utredningen.


Färdighetsträning, filmer, poddar, länksamlingar, kopieringsunderlag med mera – välkommen in för att kolla vad som finns för just ditt läromedel ! Sanoma Utbildning ger ut pedagogiska läromedel för elever i förskolan, förskoleklassen, åk 1-och åk 4-6. Läs mer om de olika läromedlen här. Här hittar du över 2tryckta och 6digitala skolmaterial. För dig som arbetar i skolan. Allt för din undervisning.


I Majemas utbud av digitala läromedel hittar du den interaktiva webbtjänsten Klassrumskalendern. Vi har även våra lärarwebbar för Språkskrinet. Våra nya basläromedel har också lärarwebben. För engelska så har vi serien Learn English med lärarwebbar för årskurs 1-3.


Här har vi samlat läromedel som på olika sätt underlättar lärandet för elever med olika behov. Spara dina sökträffar i listor och köp läromedlen hos förlag eller hos någon annan återförsäljare. Palin-systemet är än idag ett mycket använt och uppskattat självrättande material.


Provexemplar läromedel

Ett komplement till Palin är Lycko-systemet som även det är ett självrättande. Kunskap som gör skillnad. I samarbete med forskare och författare erbjuder vi läromedel , kurslitteratur och managementlitteratur av hög kvalitet. Tydliga mål och koppling till kunskapskraven hjälper eleverna att utveckla sina matematiska förmågor. Bygg fina konstruktioner med 2exakt lika stora byggstavar i trä.


Vi på Digilär var först i Sverige med ett heldigitalt läromedel. För dig som undervisar i Sverige finns flera av våra böcker att beställa som provexemplar. Sök på relevant boktitel för din undervisning (nivå och ämne) och klicka på Provexemplar. Logga sedan in med dina användaruppgifter. Gå igenom och jämför böckerna i arbetslaget.


Provexemplar läromedel

I svenska har vi i arbetslaget tillsammans hittat ett material som vi alla tycker är bra. Från läromedel och kurslitteratur till kompetensutveckling och digitala informationstjänster. Majemas inspirerande planeringsverktyg är fyllda med kreativitet, glädje och struktur för både lärare, elever och föräldrar.


Fysik är första delen i vårt ämnesblock i Digilär Fysik för gymnasiet. Det är ett läromedel som självklart utgår från det centrala innehållet i kursplanen enligt Gy 11. Här finns allt vad man kan förvänta sig: innehållsrika texter, ett förstklassigt bildmaterial och ett omfattande studiematerial.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg