måndag 7 oktober 2019

Tallinn estland

Hotell nära flygplatsen på en karta. Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Läs riktiga recensioner - boka nu! Enkel och säker bokning online.


Vi förhandlar så att du slipper.

Tallinn ligger i norra centrala Estland , vid Finska vikens södra kust. Största sjön är Ülemiste (km²), som är stadens huvudsakliga källa till dricksvatten. Harku järv är den näst största sjön, den ligger på gränsen till Tallinn och har en yta på km². Res med Tallink till Estland och upplev underbara Tallinn.


Den historiska Hansastaden erbjuder dig tusentals möjligheter att koppla av och njuta av livet. Sevärdheter i Tallinn : Se TripAdvisors omdömen och bilder av saker du kan göra när du är i Tallinn, Estland på TripAdvisor. De flesta svenska besökare i Estlands huvudstad hinner bara med gamla stan och hamnen. Men Tallinn erbjuder så mycket mer.


Här är guiden till en lyckad helg i Tallinn.

Huvudstaden Tallinn breder ut sig vid Estlands norra kust som angränsar till Finska viken. Tallink Silja Line, Tallinn : Läs recensioner av resenärer som du och se professionella bilder på Tallink Silja Line i Tallinn, Estland på TripAdvisor. Kom till vila i Estland ! Tallinn has the highest number of start-ups per person among European countries and is a birthplace of many international high technology companies, including Skype and Transferwise. Estland har två stora hamnar i Paldiski och Tallinn med goda färjeförbindelser till bland annat Helsingfors, Stockholm, Mariehamn och Sankt Petersburg.


Lennart Meri Tallinn Airport Flygplatshotell. För de flesta besökare är Tallinn den första inkörsporten till Estland. Om du vill komma rakt in i smeten, då har du tur, eftersom det aldrig tar mer än en minuters bilresa till Tallinns centrum, oavsett om du kommer med plan, tåg, buss eller färja. Med Viking Line kommer du direkt till Tallinns centrum.


Boka nu ett hotellpaket med båtresa och hotell. Estland ligger beläget i nordöstra Europa, längs Östersjöns östra kust och gränsar till Lettland samt Ryssland. Till ytan är Estland ungefär lika stort som Danmark På denna yta bor det knappt 1. Fakta om Tallinn Att ta sig dit. Flygen landar på Tallinns internationella flygplats som ligger kilometer sydöst om centrum. Från flygplatsen till centrala Tallinn med spårvagn nr tar det ca minuter och kostar kr.


Det går även buss och buss nr går från centrum till och från flygplatsen. Läs mer om SPAweekend i Tallinn här! Enastående erbjudande för dig som är nyfiken på Tallinn , vill se mer av Estland och njuta av kvalitetsspa.

Starta med nätter i Tallinn , därefter nätter på lyxiga Grand Rose SPA i mysiga Kuressaare på vackra Saaremaa (Ösel). Inom EU råder generellt stor samsyn mellan Estland och Sverige, däri det nordisk-baltiska samarbetet spelar en viktig roll. Hjärtefrågor för Estland är Östersjöstrategin, utvecklingen av EU:s inre marknad och EU:s grannskapspolitik. Tallinn is the capital and the largest city of Estonia, and lies on the northern coast of Estonia, along the Gulf of Finland. There are cities and several town-parish towns in the country.


In total, there are linn a, with linn in English meaning both cities and towns.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg