fredag 18 oktober 2019

Rullspegel

Köp BRIO på nätet till bra priser. Se utbud från flera butiker. Spegel, spegel på golvet där, säg vad som roligast i världen är? Att undersöka denna leksak så klart.


Väldigt bra sätt att träna motoriken på, som passar. En okrossbar spegel där barnet kan se sig själv, som kan rulla runt tack vara hjulen. En klassisk rullspegel som små barn kan putta på fär att sedan jaga efter när de börjar lära sig att krypa. Leveranstid 1-dagar med posten postpaket.


Välkommen att handla online idag! Den har en okrossbar spegel på hjul som stimulerar synen, lockar till rörelse och hjälper till att utveckla babyns muskler. Rullspegeln är sedan länge en stor favorit bland alla små barn!


Rullspegel

Det här är en okrossbar och tydlig spegel på hjul, med skallror i hjulen. När du använder vår webbsida godkänner du det, så läs gärna mer om vad cookies är och hur de funkar i vår cookiepolicy. Kulorna rör sig upp och ned på pinnarna och spegeln. Toys direkt på nätet hos Litenleker.


Trygg och säker e-handel. De mjuka plastkanterna är stötdämpande. Barnet kan spegla sig själv och rulla den längs med golvet. En leksak som uppmuntrar till att utveckla motoriska färdigheter.


Rullspegel

Hjulen har vågigt mönster i blått och vitt. Här hittar du de bästa produkterna inom Träleksaker till de bästa priserna. Fri frakt vid köp över 4kr. Barnet kommer att tycka det är intressant att titta på sig själv och de saker som rör sig i spegeln.


Krea Vilda djur - 21st. Ett set med flera djur från det vilda. Hos Jollyroom hittar du ett stort sortiment aktivitetsleksaker för baby från marknadens populäraste varumärken.


Hitta er nästa aktivitetsleksak hos oss! BRIOs leksaker i trä öppnar en hel värld av lek, där bara den egna fantasin sätter gränserna. I ToyMe- butiken finner du ett av Europas största och mest kompletta sortiment av leksaker, spel och barnartiklar. Vi säljer enbart kvalitetskontrollerade. Låt rullspegeln rull ut över golvet och se kulorna röra sig upp och ned samtidigt som spegeln ger en spännande visuell stimulans.


Rekommenderad ålder: Från månader. Här är en ny och smart rullspegel eller krypspegel som den också kallas. Den kan rulla och har tre olika sidor med olika aktiviteter. Denna krypspegel från KID är välgjord i hårdplast som tål att lekas med.


Superfin rullspegel som utmanar barnets motorik och samtidigt ger barnet något sött att sitta på - nämligen sig själv! Den här produkten sålde precis slut. I ett brett sortiment är det enkelt att hitta aktivitetsleksaker för just ditt barn. Sätt först filtret på rätt ålder. Skapa konto med e-post.


Fyll i din e-postadress och ett valfritt lösenord för att skapa ett konto. Du kan sedan börja spar ord i egna listor direkt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg