torsdag 31 oktober 2019

Rfsl regnbågen

RFSL Regnbågen är en rikstäckande förening för döva och teckenspråkiga HBT. RFSL :s avdelningar finns i alla län och dessutom finns ett ungdomsförbund. Registrera dig direkt på RFSL Ungdoms hemsida.


Föreningen ligger under RFSL som en avdelning. Seniorboendet disponerar tre våningsplan på Sandhamnsgatan på Gärdet i Stockholm.

RFSL Insamlingsstiftelsen samlar in pengar till förmån för hbtqi-personers rättigheter i Sverige och internationellt. I Sverige finansierar stiftelsen bland annat socialt och juridiskt stöd till hbtqi-migranter genom RFSL nätverket Newcomers och genom RFSL :s asyljurister. Jag märker att jag inte gillar ordet transsexuell, så jag skulle vilja att du använder ordet transperson eller transkönhet.


Föreläsningen stöds av PHvM fonden, Henrika Majer Lorentzon. RFSL har hbtq-certifierat i år. Idag har över 4verksamheter hbtq-certifierats, både inom offentlig och privat sektor.


Ny kontaktperson Patrik Holmström.

HBT-Seniorerna vid RFSL Göteborg erbjuder stöd för diskussioner vid visning av filmen. Filmen är en utmärkt utgångspunkt för fortsatt diskussion kring ett angeläget och förbisett ämne. Innehåll: Över regnbågen är en temperaturtagning på den svenska hbt-rörelsen när RFSL fyller år. Den ger en översikt över de frågeställningar som varit bärande under det senaste årtiondet.


Malmö Queer Filmfestival. På Ratsit hittar du Telefonnummer Adress Årsredovisning m. RFSL Stockholm har intervjuat Christer Fällman, ordförande för Regnbågen , som är mycket glad över att Regnbågen nu kan erbjuda fler platser till äldre hbtq-personer. Var med och nominera dina kandidater till RFSL Stockholms årliga priser! De tre priserna är vår chans att som medlemmar tillsammans att uppmärksamma personer och händelser. Priserna delas ut under invigningsgalan av Stockholm Pride.


Nominera till RFSL Stockholms årliga priser! Ni får namnförslag på de personer till styrelsen eller om ni vill ställa upp att vara med i styrelsen så skriv i er namn. Ni får välja att skriva en eller tre nya ledamöter om ni vill ha eller personer in i styrelsen för Regnbågen ! Kvinnor i Tystnadens Sverige. Det är gratis att bli medlem i RFSL Ungdom för alla som är upp till år gamla.


Om du är upp till år kan du också bli medlem i RFSL utan kostnad!

När RFSL försöker få bort ett effektivt hinder för kvinno­förnedring och därmed solkar ned regnbågsflaggans vackra färger, är passiviteten obegripligt utbredd. Vem vill nu hissa en flagga, som står för motbjudande handel med kvinnokroppen? Vi är ett litet företag med stort hjärta som vill ge våra kunder bästa tänkbara service. Många av våra produkter är helt unika och finns ingen annanstans.


Regnbågsflaggan, även kallad prideflaggan, är en populär symbol inom HBTQ-rörelsen. Flaggans färger, rött, orange, gult, grönt, blått och violett. Från att ha börjat i blygsam skala har det idag utökats till att vara ett företag med ca anställda. Här finns både butik och servering. Serveringen rymmer ca personer.


På sommaren har vi även uteservering som rymmer ca personer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg