torsdag 24 oktober 2019

Vittinge tegel monteringsanvisning

Jämför pris på produkter och återförsäljare inom renovering och bygg. Hitta rätt produkt till rätt pris. Nu kan läkten monteras.


Skarva vid råspont Försök i största möjliga mån skarva vid takets gavel. Men om underlagstaksrullen tar slut mitt på taket, lägg en ny våd över befintlig vå med ett överlapp på 2mm och skarva ihop de båda våderna med Duoroll.

Broschyrer och tekniska dokument Här kan du söka efter och ladda ner dokument för våra produkter. MONTERINGSANVISNING Tegel - och Betongtak ROOFS FOR LIVING. This feature is not available right now.


Please try again later. Vittinge tvåkupig infästning - Duration: 2:25. Vi använder cookies på vår hemsida för att göra din upplevelse så positiv som möjligt. Monier Roofing Sverige 11views.


Kan skarvars utan extra tillbehör.

Passar ypperligt för renovering eller nybyggnation i traditionell stil och är ett taktegel med mycket lång livslängd som bara blir vackrare med åren. Se bifogad film för monteringsinstruktioner. Professionell rådgivning.


Nockpannan sätts fast på takets högsta punkt för att säkra tätningen där takpannorna möts. Alltid med snabb leverans! Takteglets storlekstoleranser möjliggör att hörnglipor med storlek upp till mm kan förekomma utan att påverka takets funktion. Den djupa kupan ger taket ett karaktäristiskt och kraftfullt utseende.


Monteringsanvisning Tegel - och betongtak. Den unika färgen och ytstrukturen känner du säkert igen, för den ligger på de flesta tak i Sverige. Enkupigt tegel har fram till idag hävdat sig på marknaden även om det till stor del konkurrerats ut av det något mer stabila och lättlaggda tvåkupiga takteglet.


Innehåll: Genomföring, undertaksring, skruvar, monteringsanvisning. Tegelpannor är ett rent naturmaterial som bara blir vackrare med åren. Ett falsat taktegel är lättare att lägga och ligger säkrare. Den klassiska svenska takpannan.


En panna med mycket lång livslängd som bara blir vackrare med åren. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. Levereras inom 3-arbetsdagar.

Gå till produkt Lägg i varukorg. Enkupiga formpressade tegelpannor kallas även falsade pannor och är ofta av hög kvalité. Formpressade tegelpannor är mycket lämpade för flackare tak. Bruket var ett av traktens mindre.


Bender Falsat Lertegel Tvilling, med rund framkant, är en nyutvecklad produkt som gör läggning av lertegel enklare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg