torsdag 24 oktober 2019

Rfsl webshop

Rfsl webshop

Certification and Education. LGBTQ and work – how do you create an inclusive working environment? Book your training course. To become and be a parent.


Rfsl webshop

Vår webshop har stängt fram tills den januari. Vi ser nu en mer positiv inställning. RFSU är kondomer, sexualupplysning, opinionsbildning, sexualpolitik, klinik, informatörer i skolan och mycket mer. RFSL on sex for compensation. Allt från regnbågsflaggor och accessoarer för att visa samhörighet till gaykultur och sexleksaker.


Vårt fokus är att stödja hbtq-personer i Uppsala genom att erbjuda en plats för personer att hitta gemenskap och vänner, och att stödja de som behöver hjälp. Green Laces Green Laces säljer skor, väskor och accessoarer som alltid är 1 veganska. De har en butik på Hökens gata 7. RFSU-kliniken är en mottagning för vuxna över år.


Här kan du ta prover för könssjukdomar, få preventivmedelsrådgivning eller sexualrådgivning centralt i. De som idag har kommit in i pensionsåldern var de som på 60-och 70-talet banade vägen för en mer öppen syn på sexualitet. Bland accessoarerna hittar du armband och halsban ringar och vackra smycken. Här hittar du även rockslagsmärken och pins i olika storlekar och stilar för dig. Flaggor för att dekorera ditt hem, arbetsplats och föreningslokal me hänga i sin flaggstång på balkongen eller i trädgården eller utanför kommunhuset! Utbudet av regnbågsfärgade flaggor, smycket, prylar av alla de sorter är stort i QX Shop.


Vi älskar helt enkelt regnbågen! Den första regnbågsflaggan kom till. Efter festivalen kommer det också gå att köpa affischen via vår och RFSLs webshop , för den som inte har möjlighet att komma till ungdomsparken under veckan. På samma sätt tror vi att det är viktigt att fler människor som inte behöver söka asyl får förståelse för hur asylprocessen fungerar.


Rfsl webshop

I samband med Stockholm Pride i augusti lanserade vi vår nya affisch, ”Kort om transhistoria i Sverige”, tecknad av Elias Ericson. Nu går det äntligen att. Vi kollar nu av intresset kring att öppna upp vår webshop igen för beställn. Välkomna till vår nya webshop ! Om du undrar över något eller inte hittar det du söker – tveka inte att ta kontakt med oss! Newcomers Youth provides legal services and community outreach to young LGBTQ asylum seekers in Sweden.


Erbjuder hbtq-­certifiering, en kompetenshöjande utbildning för hela er verksamhet. Tillsammans ser vi till så att livet som pensionär blir bättre och roligare. Missa inte panelsamtal på Asylforum aug.


I boken medverkar också ett flertal transaktivister. Globalt sätt är transpersoner också en mycket utsatt grupp när det gäller risken för att få viruset överfört, men situationen i Sverige är fortfarande i stor utsträckning okänd. Vi erbjuder kreativa och kostnadseffektiva lösningar inom bl.


SVT:s nyhetstjänst med nyheter från hela Sverige och världen inom kultur, sport, opinion och väder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg