onsdag 23 oktober 2019

Syrianska forum

Den naturliga samlingsplatsen för alla som är intresserade av fotboll, hockey, motor och bandy. Endast de första tipselitklubbarna får en direkt plats och Syrianska FC är en av dessa klubbar. Gör man en seriös träning i veckan, tempomässigt då kommer man ligga efter tempomässigt i matcherna, så är det bara, och dom gör seriös träning i veckan. Något att glädja sig åt i all bedrövelse. När det går dåligt för SFC mår man själv bra.


Nu börjar det komma fram att klubben bedriver.

Jag har inte ens scrollat ner och börjat läsa inläggen. Tjena, tänkte höra om någon har stream till Syrianska - AIK? Disk: Vilket lag vinner allsvenskan? Så liksom för att det ska ske Twice så krävs alltså att de ska acceptera allt jag rabblat upp plus att de ska få gifta sig inför alla.


Så nää det händer inte så ofta. Ganska enkelt, syrianska tjejer är sällan ute på nätterna och raggar. Vi i Syrianska -Arameiska Ungdomsförbundet har därför valt att starta ett språkprojekt där syftet är att lära ut det syrianska språket med hjälp av social media.


Jag är kanske försent ute med att ge dig ett namn ur den arameiska- syrianska kulturen.

Men om du fortfarande söker ett namn till ditt barn kan du Googla på Arameiska- Syrianska personnamn så hittar namn för hela året, med cirka 7arameiska- syrianska namn. SRF’s ambition är enligt egna uppgifter att tillvarata den syrianska folkgruppens intressen, behov och identitet på den sociala, kulturella, idrottsliga och politiska nivån. Klassisk VSK-logik: antingen spelar vi skit och vinner med uddamålet. Eller så spelar vi ut dem efter noter och torskar. Resultat vågar jag inte tänka på.


Nu meddelar Dalkurd att den kommande matchen mellan lagen kommer att spelas utan publik. Vi har vridit och vänt på alla de alternativ som funnits och kommit fram till att detta är den enda lösningen, säger Dalkurds klubbdirektör Johan Gustafsson i ett pressmeddelande. John Klåpares dag kom ovanligt sent i år, men till denna klassiska julmelodi kan vi alla tillsammans minnas vad Djurgården gör bäst.


Din CSS har inte laddats som den ska. Ett stort tumult utbröt efter matchen mellan Gais och Syrianska på Gamla Ullevi. Något som ledde till att spelare och båda föreningarna anmäldes. Nu har disciplinnämnden kommit med beslutet att Niclas Andersén stängs av i två matcher – medan målvakten Marko Johansson klarar sig undan med en tillrättavisning. Assyriska drar igång försäsongen med kroppsanalys.


Det är visserligen januari men det är plusgrader och vår i luften när. Här hittar du du resenyheter, reportage och inspiration. Reseguider till världens alla länder.


Man kan säga mycket om Syrianska som fotbollsklubb, bland annat när det gäller betting. De har varit avstängda från de flesta spelbolag i matcher de senaste åren och att de lagt sig iblan det vet nog alla.

De har dock en tendens att ofta lösa saker i sista stund. Sista omgångar och kval, då brukar de prestera. Syrianska Football Club, also known as Syrianska FC or simply Syrianska , is a Swedish professional football club based in Södertälje in Stockholm County. Får man inget eller lite betalt från aktielåneprogrammet betyder det att intresset varit lågt och då. Sveriges bästa forum för börsintresserade.


Fotbollslaget Dalkurd FF:s officella hemsida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg