tisdag 8 oktober 2019

Qx galan 2017 biljetter

Se våra topp-erbjudanden! Jämför och hitta billiga flyg. Hitta lägsta priset innan du bokar. Nu är datumet för biljettsläpp satt. QX Shop är en engagerad del av gay och hbtq-världen och erbjuder flaggor, märken och accessoarer som markerar samhörighet till vårt community.


Galan hålls på Circus i Stockholm den februari, dörrarna öppnas 18:och showen startar 21:00. Under tisdagskvällen kommer vi även gå ut med vilka som blivit nominerade till de olika kategorierna och vem som kommer leda galan. För dig som inte hinner få tag på biljetter eller så kanske du bara vill återuppleva kvällen, så. QX läsare och besökare har utsett sina hjältar. Vi firar med en stor gala i glädjens, kärlekens, skrattets men också allvarets tecken.


Förra året sålde biljetterna slut på bara en dag! QX GayGala stödjer Regnbågsfonden. Därför gäller det att vara beredd om just du vill knipa ett par biljetter ! Biljetterna släpps på Ticketmaster torsdag den december klockan 09. Vi har märkt att biljetterna går snabbare och snabbare för varje år.


Qx galan 2017 biljetter

Tommy Körberg fick stående ovationer efter sitt uppträdande på QX - galan. Här kan du se hela klippet. Det senaste om QX - galan.


Läs nyheter, artiklar och se tv-klipp om QX - galan på Aftonbladet. Faktura-adress: Stadionklubbarnas Service Stockholm AB. Unsubscribe from Michew011? Per Gessle visit the Swedish gala , Qx Galan. Barbro Svensson och Tim Bergling, i Sverige och världen kända som Lill-Babs och Avicii.


Qx galan 2017 biljetter

På QX - galan hyllades båda av Babben. Cirkus Bar och Restaurang till kl 03. Under fliken Köp biljetter publiceras länk till biljettköp. Umeågalan administrerar ej vidareförsäljning eller ångrade köp.


Ett klipp från årets gaygala som inte kom med i tv-sändningen. Alla rättigheter tillhör QX , TVoch Livet är en Schlager. Artisten Mendez prisades under QX - galan i kategorin Årets hbtq-vän. Motiveringen var den villkorslösa kärlek han visade när sonen Leo kom ut som homosexuell.


Om det är någon som vunnit här i kväll så är det min son. Den här lilla killen har varit så modig, säger en tårögd Mendez från scenen. Här anländer kändisarna till kvällens festligheter. Frågor om något som rör galan ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg