tisdag 22 oktober 2019

Restips kalifornien

Skräddarsydd - Beställ Offert! Vill du Köra själv i Florida? Få Specialsydda Offerter på Resor! Boka en spännande Senester Nu! Hyr en Husbil i Västra USA.


Upplev USA som det ska upplevas!

Men här finns massor av härliga ställen och aktiviteter som barnen och de vuxna kan njuta av. Staten kallar sig själv “The golden State” och i öster ligger Nevada som kallar sig ”The silver State”. Dessa namn återfinns på bilarnas nummerskyltar.


Vi började vårt äventyr med att bo i underbara San Francisco. Och väl där måste man besöka Pier 39. Det är en riktigt stor turistattraktion med shoppingcenter och sevärdheter.


Det ligger precis vid vattnet och där kan man handla och åka en liten tur över till Alcatraz, vilket är jätteintressant. Det kan även bli dyrare ifall du är under eller över en viss ålder samt ifall ni är fler som ska köra bilen.

Det kan vara bra att skaffa ett kreditkort då hyrbilsföretaget spärrar en summa på ditt kort som säkerhet. Nära San Francisco, ligger Napa och Sonoma – två orter som varje vinälskare måste besöka. I Napa Valley finns över 2vingårdar och det flesta ligger utefter Highway 29. Då har du kommit rätt! Varje dag har Allt om Resor nya inspirerande reportage om härliga och spännande resmål, vackra bilder, senaste nytt inom resvärlden och massor av handfasta tips och råd för att göra din semester fulländad.


Det finns mycket att se och det bästa sättet att göra det på är med en hyrbil. En av höjdpunkterna vi speciellt rekommenderar är att besöka Hollywood med bland annat Universal Studios och Walk of Fame. Fotografen David Thornell listar här sina bästa tips i denna härliga stad med nästan 3soldagar per år, vackra stränder, många kändisar och ett stort utbud av shopping. Kalifornien – restips och inspiration.


Fler Restips om USA på jordenrunt. Kanske vill du ge dig ut på en Road Trip eller provsmaka lite viner. Och som en hjälp på vägen i planeringen har jag letat upp en mängd bra turistsajter att bli inspirerade av. Här är de bästa tipsen.


Lycka till med reseplaneringen! Vi får inte glömma Laguna Beach, som ligger mellan L. A och San Diego, och längs The Golden Coast. Resehuset i Jönköping AB har ställt lagstadgad resegaranti.

För mer information se kammarkollegiets hemsida. Nu – ett övergivet gruvsamhälle och en så kallad spökstad. Från en blommande stad till en spökstad. Jag minns inte riktigt hur jag hörde talas om staden men jag minns att jag googlade massor om just spökstäder inför min första resa till USA.


Asien eller Sydamerika? Vart du än reser hittar du råd och tips kring backpacking i vårt reseforum och i våra researtiklar. Ta del av våra bästa restips ! Inspiration, tips, guider, fakta och mycket mer du vill veta inför din resa hittar du på Resfeber.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg