fredag 4 oktober 2019

Ramar 70x100

Genuint hantverk, enastående kvalitet och sofistikerad design. Handla online eller i vår butik. Smarta lösningar som gör vardagen enkel och rolig både på kontoret och hemma.


Stort utbud av väggdekor. Fraktfritt från 2kr. Vi erbjuder världens bästa varumärken för hela hemmet till rätt pris. Bra priser och snabba leveranser.


Här hittar du allt för dina väggar och mer därtill. Rustika guldramar, stilrena vita ramar eller en klassisk svart ram. Ramarna är massiva och stora ramar kan därmed bli riktigt tunga.


Ramar 70x100

Aluminiumramar - En ram med metallisk känsla, som oftast ger ett minimalistiskt intryck. Svart, silver- eller guldramar som du kan köpa i många olika storlekar, från ram 13xupp till ram 70x100. Ram som finns i svart eller vit. När du vill köpa ramar online så är det inte alltid lätt att hitta rätt ram som passar behoven.


Här listar vi några viktiga punkter som du kan tänka på innan köpet: Hur hittar man rätt storlek? Passepartout Vit 70x1(48x73) 1kr inkl. Det första måttet anger storleken på ramen som passepartouten är anpassad för. Måttet inom parentes är storleken på öppningen eller fönstret, som är anpassat för bildens storlek. Rätt ram till rätt motiv gör skillnad - hitta din perfect match hos oss på Desenio.


Välj bland vårt breda sortiment av ramar i olika färger, material och storlekar. Vi har allt från mindre ramar som gör sig bra som fotoram, till stora tavelramar som tar stor plats på väggen. Har du några fina familjebilder eller semesterbilder som bara ligger i byrålådan, varför inte hitta en fin ram hos oss och rama in bilden för att kunna skåda den på byrån eller vid sängbordet.


Hos JYSK hittar du en rad dekorativa tavlor och ramar till hemmet. Våra billiga ramar har god kvalité trots de låga priset och det är därför just vårat sortiment av ramar troligen kommer passa dina behov oavsett vad det är. Detta är endast ett urval av vårt sortiment. I våra varuhus hittar du många fler varor! Ramen håller hög kvalité och är enkel att öppna.


Ramar 70x100

Du monterar lätt och smidigt in din tavla. Träramen är slät och snygg. Den har ett fint djup på mm och en tjocklek på mm. Glaset är i plexiglas. Ramstorlek - 70x1cm.


Logga in Glömt lösenordet? För er som letar efter posters 70x1så erbjuder vi även vita och svarta ramar till bra pris. När ni har hittat era nya stora tavlor så hittar ni ramar här: Ramar 70x100. Ramar - för Inredning och prylar designat av Lagerhaus för dig, ditt hem och dina vänner.


Alla ramar från rambutiken. Köp ramar online idag! Ramen kan användas liggande eller stående, beroende på vad som passar motivet bäst. Innermått för passepartout: B8xHcm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg