torsdag 31 oktober 2019

Roliga klipp på fulla människor

Roliga klipp på fulla människor

Tar man hänsyn till det blir urvalet enklare. Självklart blir en sådan här lista alltid väldigt subjektiv, men vi hoppas att åtminstone någon av dessa videos kommer att få dig att dra på smilbanden. Världens roligaste - klipp är (enligt oss). Av jäst frukt kan man bli full.


Både djur och människor. Om det här klippet på till synes asberusade vilda djur är helt äkta, att de verkligen åt av samma frukt och blev fulla samtidigt eller om det är klippt eller fejt spelar ingen roll - det är roligt ändå för det ser så trovärdigt ut. På bargig dricker man och tar bilder med massa fulla människor på klubbar runt om i Sverige. Nuförtiden spelar jag på. Men det roliga avslutades tyvärr ganska fort då jag ramlade in i väggen och vred sönder hela mitt ben och typ i princip ” krossa” mitt knä i 2a cellen jag tävlade i. Roliga människor - Människor som.


Olle tittar på sina roliga fjärilar. Lite klipp från februari med Dracen Men har speedfight nu och kan göra mkt andra. Random roliga klipp på , på djur och människor som kommer att underhålla er i över minuter Tips, hämta popcorn.


Första klipp om honungsgrävling (varning för pop-ups, hittade inga andra uppladdare på ). Gillar du roliga klipp , fails, söta djur,. Fulla roliga människor ramlar runt… Alkohol kan vara roligt på många sätt. klipp och videoklipp från andra sajter postas här flera gånger varje vecka så se till att följa kategorin roliga klipp. Personuppgiftspolicy Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.


Fem roliga bilder på människor i olika livssituationer. Adam och Eva: Emm, Eva, det där är inte salla det är min tvätt. Det var ju faktiskt något att fundera på.


Gilla vår sida för att inte missa något. På kvällen såg vi roliga klipp på tv och ett av dom var på ett tåg i Kina, ni vet, där dom pressar in människor i vagnarna, helt sjukt, och jag skulle aldrig i hela livet sätta min fot på ett av dom fullproppade tågen, fy fasen, men förmodligen har just dom, kanske inte ett val. Det är ju inget som har med jobbet att göra,.


Fulla personer ute på hal is Att se berusade människor som har lite svårt med balansen är alltid skoj. Tur då att man aldrig själv har haft några liknande problem någon gång alls. Du ska dock inte känna dig säker på svaret, då de för det mesta är så simpla att ingen tänker på det.


Roliga klipp på fulla människor

De flesta provar att lösa ett problem eller en gåta med den mest avancerade lösningen som för det mesta är fel. I klippet får vi se när det inte riktigt går som planerat för några människor och allt filmas och avnjuts av. En -serie som öser på med korta roliga klipp av människor som skaffar sig massor av blåmärken genom att fullkomlig ofrivilligt slå kullerbyttor, ramla och klanta sig i största allmänhet.


Här har vi samlat allt möjligt som är både roligt och smart. Allt från svaret på frågan: ”Varför luktar ens egna fisar godare? Jag är tyvärr säker på att när du läser om min hårda barndom så tror du mig inte, din bortskämda lilla människa ! Många gånger är de helt enkelt för komplicerade, och vissa människor blir då förvirrade. Korta skämt kan dock bli roliga utan några problem.


Roliga klipp på fulla människor

Dessutom kommer du alltid att kunna återberätta dem för dina vänner och familj. Frågan är hur många av dem som du vill kunna komma ihåg på en gång. På rysk teve är det väldigt vanligt att man visar olika situationer som uppstår i trafiken.


Nyligen visade man en händelse på en stor huvudgata i Moskva. En olycka där ett gäng ungdomar kör i 18 2kilometer i timmen ner i tunnel och inte ser att det är trafikstockning längre fram.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg