tisdag 1 oktober 2019

Restaurang meza södertälje

Boka bord på Meza på thefork. Meza , Södertälje : Se objektiva omdömen av Meza , som fått betyg av på TripAdvisor och rankas som nummerav 1restauranger i Södertälje. Restaurang Meza , Prästgårdsvägen 4. Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider, m. Meza har sitt ursprung från mellanösterns pärla, Libanon.


Ett bord dukas upp med kulinariska förrätter värda att upplevas och vår.

Den bästa libanesiska maten i Södertälje : Se 1omdömen från TripAdvisor-resenärer om libanesiska restauranger i Södertälje. Här hittar du alla restauranger i Södertälje. Se betyg, recensioner och bilder. DownTown - En gedigen restaurang med stans möjligen mysigaste tema med vår kända balkong mot nygatan. Södertälje , Sverige: Se TripAdvisor-resenärernas omdömen om restauranger i Södertälje och sök efter kök, pris, plats och så vidare.


Mer info Uppdatera grunddata. Fler än restauranger. Vår inriktning är kompromisslöst Libanesiskt kök med tonvikt på den välkända och mycket populära ” meza ”. Meza består av en mängd olika kalla och varma smårätter men är också ett begrepp.

Här kan ni boka bord online, ni får omedelbart en bekräftelse på bokningen. Varmt välkomna önskar vi på Lebanon Meza Lounge! Vi har begränsat antal platser för onlinebokning. Yelp is a fun and easy way to fin recommend and talk about what’s great and not so great in Södertälje. Välkomna till en restaurang som erbjuder spännande spanska och libanesiska delikatesser.


Vår specialitet är smårätterna, libanesiska Meza och spanska Tapas. Den libanesiska respektive spanska motsvarigheten till smörgåsbordet, små kalla och varma rätter som serveras som en förrätt eller som huvudmåltid. Just nu pågår ägarskifte i restaurangen och i samband med detta en omfattande renovering i restaurangen. Vi håller stängt för tillfället.


Det är en mycket populär restaurang som är omtyckt av många. Här har vi ett stort och mångsidigt matutbud som består. Njut av en välsmakande lunch på vår restaurang. Lunchen vill vi att ni skall uppleva som smakfullt komponerade anrättningar. Vi försöker alltid vara kreativa och nyskapande när vi tillagar din lunch.


Som tillbehör till din måltid serveras också ett genomarbetat säsongsvarierat salladsbord och tilltalande brödbufféer som bakas i vårt eget bageri på Sjökringlan. Hemlag järpar i gräddsås med pressgurka, lingon, och potatis puré Isterband med persiljestuvad potatis och rödbetor Krämig fiskgryta, fänkål, selleri, morot. Vi anordnar alltifrån dop på en söndags- eftermiddag till 50-årsfester en torsdagskväll. Vi hyr ut personal till er middag, som tar hand om allt runtomkring.


Hitta närmaste, eller låt dig överraskas!

Velg blant de beste innen Buffé. Gratinerad getost, färska betor, rostade nötter och timjanhonung 1kr. Dagens lunch kostar kr.


Då ingår stor salladsbuffé, brö vatten (med och utan kolsyra) och kaffe. Benvenuti a La Cantina! En geniun italiensk restaurang belägen mitt i hjärtat av Södertälje.


I en rustik och anrik atmosfär avnjuter ni autentiska italienska delikatesser tillagade med råvaror av högsta kvalité.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg