måndag 19 oktober 2015

Bästa pc spelen någonsin

Stort utbud av PC till bra pris. Se alla erbjudanden och köp nu! De bästa pc - spelen genom tiderna. Vilka är tidernas bästa pc - spel , alla kategorier? Mlistar sina favoriter.

Superhyllade indiepärlan Inside är ett spel som ingen bör missa. Här får vi ett lika oförglömligt som dystert äventyr, och en välskriven berättelse helt utan någon skriven dialog. Inside bygger vidare på det lyckade Limbo, och gör det med bravur. Pris: Från 1kronor hos. Vi har gått igenom hundratals av de bästa PC - spelen och samlat ihop de bästa titlarna, som du borde börja spela redan idag.


Det är ingen som dömer här. Det börjar bli tjatigt att hylla The Witcher 3. Har du inte spelat det än är pc -versionen att föredra.

Sitter du inne med rätt utrustning väntar en sagolikt vacker värld du inte kommer att kunna (eller vilja) lämna på bra många timmar. Missa heller inte de lysande expansionerna. Ingen pc -lista är komplett utan Civilization. Strategiserien har genom åren fått mängder med avstickare och uppföljare, och frågan är om inte den sjätte delen är den allra bästa. Här finns samma typ av sjukt beroendeframkallande spelmekanik som allti men med modern grafik och flera grymt välgjorda expansioner.


Den sortens spel som har kommit ut har inte bara varit en nostalgitripp till det härliga 90-talet, många har också växt och utvecklats på sitt eget sätt. Hollow Knight känns som kulmen på de senaste årens Metroidvania-iver och det har enkelt förtjänat sin plats på den här listan som ett av de bästa PC - spelen för en spelare. Men trotts att jag hart kört väldigt många spel genom åren, har jag inte någon speciell favorit bland alla PC spel. Motivera gärna om varför du tycker att just din favourit är det bästa PC spelet någonsin ! TOP årtiondets bästa spel - FZ. Bästa spelen ni någonsin har kört?


De bästa spelen någonsin - FZ. Många aspekter måste vägas in och med tanke på att vi alla på redaktionen tycker olika (i princip) har det tagit veckor att enas om det vi anser vara tidernas bästa spel - just nu. Listan är helt klar och detta är de tio titlarna vi anser vara bäst genom någonsin.


Minecraft ( pc ) Låt inte den kantiga grafiken lura dig, svenskutvecklade Minecraft är något av en revolution och har tagit spelmarknaden med storm. Spelet har i flera medier utsetts till årets bästa spel och anses vara den största indiehiten på spelmarknaden någonsin.

Här får vi samma mekanik som kännetecknar de bästa Soulcalibur- spelen , och en närmast perfekt balans. Dessutom är det ett av de absolut snyggaste fightingspelen någonsin. Slottet som man utforskar är enormt, bandesignen är briljant och musiken är lysande. Du behöver inte oroa dig för att Konami inte ger ut fler Castlevania- spel , Igarashi har tagit över facklan. Ritual of the Night är en modern klassiker och det absolut bästa Kickstarter- spel som jag någonsin har spelat!


Eftersom marknaden för VR växer allt snabbare, kan du förvänta dig att se nya titlar ersätta de gamla som de bästa VR- spelen på marknaden. Se därför till att gå tillbaka till den här artikeln, för att se vart de hamnar bland våra favoriter. Och när danskarna bakom det spelet återvände efter ett par års utveckling med indie-succén Inside, var våra förväntningar minst sagt höga. Arnt Jensen och Dino Christian Pattis lilla 12-mannastudio överträffade dem alla med vad vi anser vara det fjärde bästa spelet , alla kategorier, som du kan köpa idag till din Xbox One.


Cafés teknikskribent Mats Rydström listar här de bästa svenskutvecklade dator- och tv- spelen från vårt lilla lands imponerande spelhistoria, hur många av dem har du spelat? Kalla kriget har aldrig tagit slut utan lett till en sovjetisk invasion av USA och Europa. Tack vare att spelet behandlade resten av sagan om Zelda inte som avlägsna händelser, utan genialiskt insydda i berättelsen, de näst intill mest perfekta pusslen vi någonsin sett och att allt var inslaget i ren och skär magi, gör att vi anser The Legend of Zelda: Breath of the Wil utan någon som helst tvekan, vara ett av decenniets bästa spel. Spelet har mycket detaljerade grafik som kräver seriös GPU kraft för bästa upplevelse. Detta spelet nystartade hela Assassins Creed serien med en bra story och roliga strider till havs och med de bästa sea-chanties nånsin.


Tomb Raider Ny-releasen av Tomb raider var tight , snyggt som tusan och hade bästa kontrollerna någonsin i ett actionspel på den tiden. Visst, spelet finns på andra plattformar också men det var på PC som jag spelade mest. Rayman och ligger också högt uppe på listan.


Morrowind är gudomligt. Bara den jobbiga stridsmekaniken som ställer till det lite. Inte nog med att det är det bästa Elder Scrolls spelet , men nog 3a på mitt favorit PC spel genom tiderna. Dels så har dom svarat vet inte för att dom inte spelar någonting alls.


Men nu kommer jag och ställer frågan till er alla här om vilka är de absolut bästa ni har kört.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg