måndag 26 oktober 2015

Mamma boken om ditt liv

Mama är läsarnas mammagrupp de luxe, självklara mötesplatsen för alla fantastiska mammor. Just nu ingår: Eucerin-kit värde 745kr! Beställ smidigt online. Boka nu betala senare, gratis avbokning.


Kundservice live , dygnet runt, på ditt språk. Från budget till lyx, hotell och privathem. Kom in och se andra utgåvor eller andra böcker av samma författare. Ge den till din mamma och få tillbaka den sprängfylld med snaskiga detaljer om hennes liv , eller fyll i själv och ge till dina barn. Skickas inom 2-vardagar.


Boken har läsarrecension. Börja skriva redan idag, det är både intressant och gör gott att stanna upp en stund för att minnas den tid som varit. Tänk om du hittat en bok där exempelvis din mamma , farfar eller gammelmormor skrivit och berättat om sitt liv. Vilken guldskatt, så fantastiskt för dig och dina släktingar.


Mamma boken om ditt liv

Det är en samling frågor som tillsammans utgör en hel levnadsberättelse inte bara om din mamma , hennes barndom och uppväxt, utan även om hennes egna föräldrar och minnen av tidigare generationer. Det är en bok att spara till barn och barnbarn, där både känslor, minnen och personliga tankar får plats. Givetvis såg jag till att välja ett lottningskärl med barnbokstema, så det fick.


Skriv och berätta om ditt liv ! Låt inte dina minnen falla i glömska. Bevara dem i den här fantastiskt fina boken ! Mängder av frågor och olika kategorier hjälper dig att få med allt du vill berätta om. Om släkten och familjen, jobbet, resorna, vännerna, platserna du bott ? Om vardag, fest och allt däremellan. Det finns också gott om utrymme att sätta in foton, urklipp och andra minnesvärda saker. Noga formulerade fyll-i-avsnitt hjälper dig att hitta just er egen unika berättelse, och att både minnas och ge komplimanger som kommer att uppskattas i en livstid.


Meddela mig om vidare kommentarer via e-post. Med tillminabarnbarn får du verktyget för att skriva boken om ditt liv , Vi ger ramarna, layouten och massvis med inspiration. Mamma - boken om ditt liv Done. Du gör boken till din med egna texter och bilder. När du är klar skriver du ut och binder in till en minnesskatt att bevara.


Vad vill du berätta om ditt liv ? De mest vinnande sätten att förändra ditt liv för alltid. Veckans fråga: Vad skulle boken om DITT liv heta och vilken kändis skulle spela dig om boken blev film? Vill du att jag besvarar.


Om du vill studera och lära dig mer om träningarna som presenteras i denna bok , besök ditt närmaste Kadampa meditationscenter. Det finns hundratals center runt om i världen där du kan träffa människor som redan har nytta av metoderna i Hur du kan omvandla ditt liv. Till mina barnbarn ger dig de frågorna- du svarar och snart har du skrivit en hel bok om ditt liv så att du kan dela med till av dina livserfarenheter till dina barn och barnbarn. Perfekt sysselsättning för pensionärer.


Hos oss hittar du roliga, intressanta och söta present- och fyll-i- böcker. Fyll-i- böckerna passar dig som vill ge bort en personlig present. Du gör en egen sajt om ditt liv med text och bil utan krångel - enkelt och kul att jobba med.


Mamma boken om ditt liv

Och när du är klar kan du skriva uthela boken om ditt liv men en enkel knapptryckning - i ett snyggt bokformat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg