onsdag 28 oktober 2015

Bra komedier 2015

Topplistan skapas efter poängen som sidans besökare ger filmerna, vilket sannolikt resulterar i den största filmomröstningen i världen. Det är otroligt mycket bra komedier som gjort under detta år och omkring. Relaterade lästips: ”Må bra ”-filmer, Surrealistiska komedier Bästa Komedierna - Topp tio: 1. När han tvingas gå i förtidspension ser han inte längre någon mening med livet och bestämmer sig för att avsluta det.


Men hans planer går inte som han tänkt sig när Parvaneh flyttar in mittemot honom tillsammans med sin familj.

The Two Popes är en spirituell tango mellan två väldigt olika men lika framstående män. Men utrymme ges även till pizza, fotbollssnack. Vad sägs om en riktigt bra och romantisk komedi , en romcom, i kväll? Här är de bästa filmerna som får oss att må bra i svenska Netflix utbud just nu.


Sveriges ledande webbsajter, tidningar, tidskrifter och filmbloggar. Komedi där TV-teamet Seth Rogen och James Franco ska ta livet av Nordkoreas ledare Kim Jong-Un. Ut kom den till slut, nu väntar vi bara på besked om en svensk premiär.

Det är tråkigt men också ett bra tillfälle för mig att tills dess ladda upp mina favoritinlägg, recensioner och krönikor här på bloggen så att de inte försvinner från internets vackra tryne för alltid. Både för att de bör sparas och men också så att ni kan njuta av dom igen. COM erbjuder komedier för alla smaker.


Välj bland gamla och nya favoriter på både DVD och Blu-Ray. Unna dig ett gott skratt. Ni kommer att hitta bra och välskrivna recensioner om varje film så det ska bli så lätt som möjligt att hitta den bästa filmen passande för dig, tips på kommande filmer hittar ni också här.


Från kärleksklassikernas klassiker som Borta med vinden och Casablanca, via mysiga indie- komedier , till några av dagens mest känslostormande draman. Den februari är det faktiskt helt okej att bara låta sig svepas med av en kärlekshistoria så som de bara ser ut på film. Många romantiska komedier är bra filmer som är bra roliga filmer även om man inte är förtjust i de romantiska elementen. Detta är dock långt ifrån sant.


Exempel på mycket bra filmer som alla bör se inkluderar t. Gross Point Blank och The years old virgin som båda är mycket bra komedier som bara råkar ha romantiska element. På C More streamar du utan reklam via tv, dator eller app. Prova veckor gratis idag - utan bindningstid!


Vet knappt om det den klassas som action- komedi men tycker att Johnny English med Rowan Atkinson är väldigt underhållande!

Annan bra action- komedi. Vill du ha tips på bra Netflix-filmer inom kategorin romantiska komedier ? Läs mina filmtips på Netflix just nu! De här filmerna på Netflix passar om du är hemma och sjuk eller vill ha en mysig filmkväll. Typ Friends with benifits, alltså någon bra film som. Handling: Riggan, mest känd för att ha spelat den ikoniska superhjälten Birdman, ska nu regissera en.


Här är de bästa skräckfilmerna i Netflix utbud enligt tittarnas betyg - se listan inför skräckkvällar och hitta din favorit. Ska sitta ensam hemma ikväll och behöver verkligen en bra romantisk komedi att se på! Har ni sett någon bra den senaste.


Filmkritikerna Sveriges största filmblogg med filmtips på bra filmer. Här kan du hitta filmtips om både gamla och nya filmer. Ruggigt bra komedier ! Tja Vill ha tips på ruggigt bra komedier i klass med typ Snatch.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg