onsdag 28 oktober 2015

Deodoranter bäst i test

Se testvinnare och vilka produkter och tjänster som blev bäst i test. Fynda bland Exklusiva Varumärken. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Våra tester utförs så som produkterna är tänkta att användas i verkligheten.


Produkterna har använts av både experter och vanliga personer.

Hur väl klarar deodoranten av att motverka svettlukt, hur länge håller den och doftar den mycket? Läs vårt test nu, så vet du vilka deodoranter som är riktigt bra och prisvärda! Vi har testat deodoranter för kvinnor. Vi samlar tester och recensioner på ett ställe så att du enkelt hittar det du behöver. Och oavsett om det stämmer eller ej finns det en uppsjö bra varianter som håller svetten borta.


Scrolla vidare och spana in bäst för att hitta en favorit som passar just dig! Deodoranter kan bestå av olika ämnen som passar olika människor. Vissa använder naturlig deodorant som innehåller naturprodukter, medans andra väljer att använda deodoranter som innehåller mer kemikalier.

Jag håller ständigt på att testa aluminiumfria deodoranter och här kan du hitta ett tidigare test på naturliga deodoranter och hur du ska läsa på förpackningen för att kunna välja bort aluminiumsalterna som just nu är under lupp i EU. En helt ekologisk och vegansk deo gjord av mineralsalt som doftar supergott av ros. Här är just doften den största fördelen – den här deon är bättre på att lukta gott än på att hålla bort svett. Trots det är den bland de bästa inom ekosegmentet när det kommer till deodoranter.


Naturlig Deo, Deodorant Cream “Liten förpackning som fungerar bra att ha i handväskan eller på resan! Doftar fräscht (finns i grapefrukt- och kokosdoft) och har en skön konsistens. Lite krångligt att applicera jämfört med en vanlig roll-deo. Torkar inte ut huden i armhålan.


Parabener i vissa deodoranter. En annan ifrågasatt ingrediens är konserveringsmedel med parabener som finns i vissa deodoranter. Forskare har funnit parabener i tumörvävnader.


Men ingen har kunnat fastställa att dem för den sakens skulle orsakade tumörerna. Ytterligare studier har snarare visat mindre sannolikhet för ett samband. Det som behövs då är en bra deodorant, som förutom att hålla oss fräscha genom vardagensprövningar dessutom är fri från klad klåda och inte lämnar några spår i favoritblusen.


Här är deodoranterna och antiperspiranterna som fått bäst i test. Spara upp till på Deodorant. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.

Svettsäker hela dan eller svettig redan på väg till bussen. Håller din deo vad den lovar? Kurera testar: Aluminiumfria deodoranter. Baksidan är att det kan orsaka hudirritation, klåda och eksem samt misstänks kunna öka risken för bröstcancer. Jag är väldigt känsliga under armarna så jag behöver en snäll deo och på senare år försöker jag även hålla mig ifrån deodoranter med aluminium i p. Enbart fem poäng skilde dem åt, så valet handlar främst om vad man prioriterar.


Likt alla andra modeller får Bosch GSN36XL3P sämst betyg på ”isolering”. Modellen är lättrulla snyggt designad och väger lite, precis det man förväntar sig av en riktigt bra resväska. Ytterdelen är tillverkad i flexibel polypropylen med förstärkta hörn.


En bra säng kan göra stor skillnad – både för hur bra man sover och hur utvilad man känner sig när man vaknar. Detta gör att den tål stötar. Här spelar bäddmadrassen en avgörande roll.


Och det är tydliga skillnader mellan olika tillverkare, visar Testfaktas test.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg