fredag 16 oktober 2015

Hur gör man ett konto på spelbutiken

Hur aktiverar jag en produkt i Steam? Starta Steam och logga in (eller skapa ett konto ). Klicka på Lägg till spel. Starta Origin och logga in (eller skapa ett konto ). Installera Origin om du inte redan har det.


Hur gör man ett konto på spelbutiken

Skriv in din kod och tryck på Nästa. Välj språk och tryck på Skicka och fortsätt. Vi vill gärna glädja våra goda kunder, så därför får du Spelbutiken points varje gång du handlar hos oss. Dessa points kan du använda nästa gång du gör en beställning. När du handlar på Spelbutiken , får du automatiskt points på ditt konto dagar efter beställningen har skickats.


Om produkten inte finns i lager beror leveranstiden på den tid det tar för oss att få produkten från vår leverantör. Du kan alltid se statusen på din beställning på ditt konto på Spelbutiken. Så startade de första tankarna om Spelbutiken.


Hur gör man ett konto på spelbutiken

Det måste kunna göras billigare! Så var grundstenen lagd till det som senares skulle bli nordens största spelbutik. Fyra unga män satte sig ner för att skapa ett alternativ till de gamla butikerna som aldrig ställde frågor om varken inköpspris eller utpris på spel. Hur du går till väga för att skapar ett - konto.


Hur man startar en kanal. Hur Man Gör En Snabb Hiss i Minecraft 1. Pongstrider 175views. G Suite kostar från USD per användare och månad. Följande ingår: ett annonsfritt Gmail- konto för jobbet med företagets domännamn, t. Gör så här för att konfigurera ett konto : Gå till account. Logga in och välj sedan Skapa ett ! Om du hellre vill skapa en ny e-postadress väljer du Skaffa en ny e-postadress , väljer Nästa och följer sedan instruktionerna.


Nederst till höger klickar du på Hjälp. Peka på Hantera konto överst i menyraden och klicka på Inaktivera eller ta bort ditt konto. I vissa utgåvor av Windows står det Andra användare.


Välj Lägg till någon annan på den här datorn. Välj Jag har inte den här personens inloggningsinformation och välj sedan Lägg till en användare utan ett Microsoft- konto på nästa sida. Läs om hur du loggar in, hanterar och skyddar ditt konto. Ett Apple-ID är kontot du använder för att komma åt Apples tjänster som iClou App Store,Store, Apple Music med mera.


Om du inte kan använda Microsoft- konton kan du skapa lokala konton för alla. Skip navigation Sign in. This video is unavailable. Hitta nya favoritvideor på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg