onsdag 21 oktober 2015

Roliga skämt på svenska

Roliga skämt på svenska

Under år har Termo Original haft fokus på att utveckla dom bästa tänkbara underställen. Material som passar dom skandinaviska årstiderna och det varierande klimatet. Här kan du köpa friluftsmat. Muggar, stekpannor, bestick m. Skotork, strumpor, mössor med mer.


Kommer du på ett själv eller känner till något så är du mer än välkommen att skicka in det till oss. Dessa skämt handlar helt enkelt om att göra sig rolig på folk från Århus bekostnad. Om du letar efter roliga skämt på svenska så har du hittat helt rätt.


Här listar vi en hel hög med roliga vitsar som du kan dra för dina nära och kära när du vill lätta upp stämningen. Det sägs att ett gott skratt förlänger livet, och med alla dessa svenska skämt i beredskap kan det bli ett riktigt långt, och glatt, liv. Vi tvingar inte på något sätt någon att läsa skämt som de inte gillar. Om du mot förmodan skulle landa på en av dessa sidor har du alltid möjlighet att smita in på en helt annan kategori av skämt som kommer att göra dig glad.


Passa på att få dig ett gott skratt och fördriv tiden med att läsa några roliga svenska ord. Ord som vi har samlat på oss genom att finkamma nätet, hört andra säga, men bäst av allt är det när vi får in tips på nya ord från er besökare. Skämt behöver inte vara långa för att vara roliga.


Många gånger är de helt enkelt för komplicerade, och vissa människor blir då förvirrade. Korta skämt kan dock bli roliga utan några problem. Dessutom kommer du alltid att kunna återberätta dem för dina vänner och familj. Quiztävlingen på golfklubben avgjordes med en utslagsfråga. Tillbaka i idoljuryn för utdelning av guldbiljetter: Anders Bagge!


Roliga skämt på svenska

För dig som gillar sånt här kan vi även erbjuda de bästa skämten från svenska mästaren i ordvitsar, och massor av pappaskämt som är okej att dra när du närmar dig 30. Om du saknar något roligt skämt eller en rolig historia så varför inte skicka in det som ett bidrag till oss? Roliga skämt om Norrmännen. Norge har ju också skämt om oss svenskar så det är bara roligt.


Alla roliga historier som passar in i någon av skämtkategorierna ska in på denna sajt. Jag får ofta frågan varför jag skrattar åt mina egna skämt. Klart som tusan att jag gör, de är ju skitbra. Annars hade jag aldrig dragit dem. Eller lagt upp skämten här.


Har du någon norsk kompis som du vill skoja med? Dåliga skämt är tråkiga skämt som är så dåliga att de (förhoppningsvis) blir roliga. Här hittar du en hel mängd med norgehistorier! Vi har samlat ett stort antal både riktigt dåliga och ganska roliga skämt.


Gillar du skämten får du gärna klicka på tummen upp, då hamnar skämten i vår topplista. Säg mig ditt namn så ska jag berätta vad du heter, som Farbror Torsten brukar säga. Här samlar han alla fåniga, dumma och roliga namn som han kallat andra för, eller blivit kallad själv. Skämt där poängen kan gå förlorad vid översättning till svenska.


Du måste ha det helt klart för dig, att på lördagar ska jag på fotbollsmatcher, fredagar och onsdagar ska jag på puben med grabbarna, och tisdagar spelar jag golf! Men du ska veta att här hemma knullas det varje kväll klockan 20:antingen du är här eller inte! When nothing go right, go left, säger inte alls ordspråket men det är kul ändå. Det finns många roliga historier om hur svenskar pratat svengelska istället för engelska.


Här följer en bunt kul översättningar från svenska till svengelska. Under kroppsligt och socialt finns det även ett litet missförstånd på skånska. Mest på skojj och vissa är riktigt roliga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg