onsdag 21 oktober 2015

Urbanears plattan adv

Shoppa varumärket till kampanjpris! Aktuella kampanjer Hemelektronik! Hos oss hittar du ett stort utbud av det senaste på elektronikmarknaden. Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser. Besök MediaMarkt idag!


Urbanears plattan adv

Onafhankelijke informatie. Prisjakt jämför priser och erbjudanden från nätbutiker och fysiska butiker. Nu har den lite mer avancerade modellen (om det var oklart vad ADV stod för) släppts i en trådlös utgåva.


Snyggt utformade och bekväma att använda - njut av timmars trådlöst lyssnande. Urbanears PLATTAN ADV WIRELESS Indigo. Hörlurarna är ganska stora och därmed inte alltid så smidiga att ha med sig. Det är också svårt att ha ett samtal med någon om man har lurarna på sig. Ger stereoljud över en vanlig hörlurskabel eller via bluetooth.


Urbanears plattan adv

Modellen är ihopfällbar för att enklare kunna transporteras och väger in på 1gram. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Designen är genomarbeta de tål mycket stryk och de har sköna priser som gör att man vill ha flera par på hatthyllan. Det finns tillfällen då jag gärna använder dem, men även tillfällen då de inte är ultimata.


För flytta dig fritt och lyssna på musik utan krångel. Byt låt eller kontrollera volymen med det smarta touch-systemet placerat på sidan av luren. Koppla upp med Bluetooth och njut upp till timmars speltid på en enda laddning. Innehåller ett tvättbart huvudband och hopfällbar struktur för enkel bärbarhet Fungerar med dina favorit Apple och Android.


Und er macht was er soll: gut klingen und dabei nicht aufdringlich sein. Nicht so sehr geeignet für die aktive Hausfrau, eher für den Typ Gürtelschnalle! Trendiga hörlurar med swipefunktion och Bluetooth.


Lång batteritid och hopfällbar design. Tack vare Bluetooth kan du enkelt ansluta din ljudkälla för upp till timmars trådlös lyssning. Kompatibel med iOS och Android.


Urbanears plattan adv

Under de åtta år sedan det först kom ut har man enligt företaget gjort olika uppdateringar, och det vore väl konstigt om det inte hade blivit bättre med tiden. Start met zoeken bij Visymo. Nyheten med ADV är att headbandet är tvättbart, perfekt för träning eller svettiga sommardagar. Ta av huvudbandet, släng det i tvättmaskinen och på nolltid har du fräscha hörlurar igen. En uppgradering av en redan perfekt hörlur bäddar för en musikupplevelse utöver det vanliga.


Det mesta känns igen från tidigare modeller: från de platta sidorna till de vadderade kuddarna i konstläder. Free delivery and returns on eligible orders. Prisvärda ljudlösningar för alla tillfällen. Plattan Bluetooth sitter bra på huvudet. Alltid till låga priser!


De kombinerar ett klassiskt och stilrent utseende med den absolut senaste tekniken. Med en uppdaterad 3D-axel sitter de bekvämare än någonsin, så du kan lyssna bekvämt hela dagen lång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg