fredag 9 oktober 2015

Korfu tips

Gör resan till Korfu oförglömlig. Praktisk avbokning och kundtjänst dygnet runt. Få ut det mesta av din sightseeing! Upplev staden från vattnet. Se staden på dina villkor.

Alla de bästa turerna på din resa. Utforska stadens alla hörn. Hitta turerna med bäst omdöme idag. Lågpriser på hotell i Korfu stad.


Den grekiska ön Korfu har länge varit en favoritplats för svenska resenärer. Här är sju bra tips som passar både Korfu -nybörjare och Korfu -proffs. Vi är två vuxna personer som åker till Korfu vecka 31.

Vi bor på Agios Gordis på västra sidan. Tips om Korfu : Reseguider Bilder Om Korfu Korfu tillhör de joniska öarna och är en av Greklands grönaste öar. Njut av Korfus mjukaste sand på Myrtiotissa, upptäck öns historia, utöva vattensporter vid Agios Giorgios eller shoppa i Korfu stad.


Sevärdheter i Korfu : Se TripAdvisors omdömen och bilder av saker du kan göra när du är i Korfu , Grekland på TripAdvisor. Korfu bjuder på sol, värme och vackra stränder. Här finns en strand för varje smak: från finkorniga sandstränder till natursköna stenstränder - valet är ditt!


Vissa stränder på Korfu har all service man kan önska medan andra omges av nästintill orörd natur, så glöm inte att packa väskan med vatten och lite tilltugg. Nattlivet i Korfu stad. Korfu , som har ett bra utbud av barer och nattklubbar.


Festen börjar tidigt på kvällen och slutar sent på natten. I Korfu stad finns det ett ställe för allas smaker och åldrar. En lugn och trevlig familjevänlig strand cirka kilometer norr om Korfu stad. Turismen har gamla anor, vilket framgår av litteraturen. Staden Korfu domineras av en imponerande venetiansk befästningsanläggning.


Hej Är det någon som har båtluffat mellan Korfu ,Lefkas,Kefalonia,Ithaka och Zakyntos och har ni isf några tips om färjor och boende på dom olika öarna så vore jag tacksam.

Har varit på Lefkas v. Kafalonia och Ithaka, måste bara tillbaks snarast möjligt ! Det är lätt att googla till sig de större stränderna på Korfu. Men har ni några tips på vart man kan hitta små stränder med inte så mycket folk? Ni behöver inte ha en adress.


Det räcker med ett ungefär vart dem ligger så letar vi när vi väl är på plats :) Vart bör man inte åka? Grönskan står i vacker kontrast mot det klara, turkosblå havet. Här får du tips på boende, stränder, sevärdheter och mycket annat inför din resa till Korfu. Med TUI kan du även kryssa till Korfu. Upptäck mångfalden den grekiska övärlden har att bjuda på.


Boka en kryssning till Korfu. Med bra shopping, många restauranger och klubbar lever Korfu stad upp till vad man väntar sig av en lite större stad. Små och stora stränder. Stranden i Korfu stad är ganska liten men har en lång badbrygga.


God mat och fina stränder i all ära, men en resa till Korfu stad erbjuder också kultur, historia, vacker arkitektur och sevärdheter. Att göra i Korfu stad. Korfus gamla stad är sedan ett par år tillbaka med på UNESCOs världsarvslista och en promenad i den gamla stadsdelen med sina venetianska gränder är verkligen att rekommendera.


Nu kan du kombinera din resa till Korfu med en resa till Albanien. Tvärs över Korfukanalen, bara en kort resa med båt, ligger Saranda, en liten albansk kuststa med vackra stränder, bra hotell och gott om restauranger. Med Ving kan du boka en resa där du kombinerar en vecka i Saranda med en vecka på Korfu.


Medan du befinner dig på Corfu Holiday Palace Kanoni i Korfu stad kan du hitta på många trevliga äventyr. Du kan bland annat följa med på någon av Apollos utflykter. Vad sägs om en härlig båttur, en dag på ett vattenland eller ett besök till den närliggande ön Paxos? Här kan du läsa mer om alla våra resor till Korfu.


Explore Corfu holidays and discover the best time and places to visit. From the writings of Gerald and Lawrence Durrell to the place where the shipwrecked Odysseus was soothed and sent on his way home, Corfu has been portrayed as an idyll for centuries. Aollo har många omtyckta hotell på Korfu i Grekland. Hotell som passar både familjer och par. Bo vid stranden i Korfu stad eller All Inclusive i Agios Gordis.


Korfu är den enda grekiska region som Ottomanska riket aldrig lyckades inta. Sedermera har ön delat samma öden som de övriga Joniska öarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg