måndag 26 oktober 2015

Fogmassa byggmax

Det billiga byggvaruhuset online. Snabb leverans, oslagbara priser! Hög kvalitet till låga priser. Stort utbud av badrumsprodukter. Alltid låga priser hos Byggmax. Spana in våra superpriser!

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans. Handla online till toklåga priser.


BAUHAUS - När det måste bli bra! Utefog är avsedd för tätning utomhus mellan byggmaterial som trä, tegel, betong, metall etc. Det är en smidig fogmassa av butylgummi blandat med organiska och syntetiska oljor, samt förstärkt med oorganiska pigment. Fogmassan blir yttorr efter ca timmar.


Den är åldringsbeständig och behåller elasticiteten under ett skyddande skinn, som är självläkande vid skada.

Med fix kan du förvissa dig om att dina plattor sitter som de ska, medan fog ger ditt kakel- eller klinkerjobb den där sista finishen som fullbordar ett gott hantverk. Vi har allt för en lyckad plattsättning, till exempel fogsand och stenmjöl. Det är akryl, bitumen (olja), MS-polymerer, polyuretan och silikon. Därutöver finns det fogmassor som lika gärna skulle kunna kallas lim.


Men vilken ska du då välja? Om du ska täta med fogmassor på speciellt utsatta ställen i huset är det därför viktigt att köpa rätt material. Fråga alltid i butiken om du är det minsta osäker vilken fogmassa du behöver. Viktigt med rätt fogmassa.


I samband med att du väljer fogmassa är det en hel del som du bör veta om detta material. Vattenfast och frostsäkert. Förbehandling Fogarna skall vara rena från damm och andra skiljeämnen.


Köp fogmassa billigt online på nätet! Här hittar du billiga fogmassa billigast online på nätet! FOGMASSA CASCO AKRYL BYGG SVART 3ML.


Akrylfogmassa för tätning av sprickor inom- och utomhus! Följ alltid BYGGmax anvisningar, förpackningstexter och produktdatablad innan användning av fogmassan. På grund av variationer i underlag och faktorer i omgivningen kan BYGGmax inte lämna någon garanti mot eventuella kulörskiftningar.


Fogen är övermålningsbar efter timmar.

Välj butik eller ange postnummer För att kunna visa aktuellt lagersaldo och sortiment så vill vi att du väljer i vilken region du vill handla. Byggsortiment med sådant som håller ihop, färgsätter och möjliggör allt från altandrömmar och VVS-projekt till enkla men smarta. Byggmax latexfog är en fogmassa för inomhusbruk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg