fredag 30 oktober 2015

Takplåt tp20

Takplåt tp20

Ledande tillverkare av tak. Se vårt sortiment av takplåt i hög kvalitet här! Läs om Plannjas Taksäkerhet här! Kulörprogram med RAL- och NCS. Ladda ner kulörprogram här.


Bygghandel, Plåtslageri, Husfabrik. Hitta rätt kontakt här! Köp takplåt på Byggmax. Snabb leverans, oslagbara priser! Beskriv vad som ska göras och få anbud från lokala plåtslagare.


Alltid toppkvalitet till kanonpris hos oss. Handla smidigt direkt i webshopen! Försedd med ett vattenlås som ger extra säkerhet mot att vatten tränger in under plåten i sidoöverlappet.


Passar till alla tak ned till graders lutning. Korrugerad takplåt klarar en taklutning på ner till grader men lägger man plåten under graders lutning så ska man täta alla skarvar, både längsgående och tvärsgående med tät massa. Den trapetskorrugerade plåten har en så kallad profil som bygger på varmförzinkad stålplåt, belagd med en skyddande ytbehandling bestående av totalt åtta skikt.


En liksidig takprofil anpassad för att läggas på olika hus, ekonomi- och industribyggnader. Kondens uppstår när varm luft inifrån möter kall takplåt och kan vara ett problem för framförallt oisolerade tak (exempelvis oisolerade lager eller vindsutrymmen på bostadshus och tex carport). Takplåt Ska du lägga tak på ditt senaste byggprojekt? Vår klassiska korrugeradetakplåt i TPprofil passar för exempelvisuteplatsen, carporten, till. Inom den stora branschen kan denna trapetsprofil användas till allt fler och fler användningsområden - ofta i kombination med andra material.


Takplåt tp20

Vid terminal får du hjälp med lossning och lastning av dina produkter. Om du har möjlighet att lossa takplåten själv med lastmaskin eller truck är hemleverans ett alternativ. Takplåten kan i de flesta fall monteras direkt på det gamla taket. Dessutom kan man få ett plåttak som på avstånd liknar tegel.


Yttertaket är husets paraply och i nordiskt klimat ställs särskilt höga krav på att det verkligen fungerar. Jämför pris på produkter och återförsäljare inom renovering och bygg. Den gamla klassiska takplåten som med sin karaktäristiska. Denna plåt kan även beställas med extra kondensskydd i form av en kondensduk på insidan av plåten.


Varför ska man välja plåttak eller takplåt ? Faktum är att svaret är väldigt enkelt. Plåt är ett klassiskt material, som är lätt att lägga och har en vikt som är avsevärt lägre än exempelvis tegelpannor. I många fall kan takplåten läggas direkt på det gamla taket, vilket gör det överflödigt att lägga ett nytt underlag.


Tvätta taket med jämna mellanrum din takplåt. Det är också känsligt för hårda stötar för att inte bucklas. Ett plåttak bör dessutom målas om när färgen börjar släppa för att undvika rostskador.


Takplåt tp20

Om du sköter ditt plåttak kan det hålla upp till år. Plåttak reducerar vikten som taket ska bära upp. Resterande takplåtar : Fortsätt att lägga resterande takplåtar tills hela taket är lagt. Kontrollera för varje plåt att takplåten är parallell mot takfot genom att mäta enligt Figur 1. Därefter fästes takplåt enligt föregående avsnitt. Inom Armat finns allt du behöver av takplåt , väggplåt och vattenavrinning.


Vi levererar alltid med trygga garantier och är ett bra miljöval.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg