onsdag 6 januari 2016

Alex och sigge acast

Hitta de bästa Antivirus, få exklusiva rabatter och pengarna-tillbaka-garantier. En dag, en timme, en minut. Drömkåkar och musikaler. Enligt Breakit sade Perfect Day Media nyligen till på skarpen och krävde uttryckligen att Acast plockar bort deras poddar.


Bakgrunden ska vara en konflikt mellan Perfect Day Media och podd-plattformen Acast.

Till Breakit säger Hannah Widell att Acast vid ett flertal tillfällen närmat sig Perfect Day Media med förslag på samarbeten – men Perfect Day Media har inte velat ha sina poddar hos Acast. Potentially the creepiest actor in the worl but not used! Jag vill därför passa på att rikta ett STORT tack till alla er härliga lyssnare som genom åren har engagerat sig i kommentarsfälten här på sidan!


Alex och Sigges podcast. Det är ni som har gjort att det här har varit kul. Poddtoppen ger dig tips och rekommendationer på intressanta, bra och spännande podcasts.


Topplista för de populäraste poddarna just nu inom alla kategorier. Letar du också efter en bra podcast?

Hoppas du hittar en ny favorit podcast! För att lyssna på podcasten så kan du kika in på iTunes, Libsyn, Spotify och. Det finns säkert en hel drös andra sätt att få tag i den också! Men ganska lite har varit känt om hur många som faktiskt lyssnar på en specifik podd.


Annonsköpare och bedömare har varit utelämnade till siffror från poddarna själva. Nu är han glad över att han och Sigge Eklund är en så pass tydlig duo och känner inte att han är med på låns. Podden har byggt mig och Sigge som en duo. Vi har gjort en scenshow ihop och en bok.


Det säger Konsumentombudsmannen (KO) efter att de granskat inslaget. Och sedan utspelar sig en konversation där vi tycker att man förmedlar att spelande skulle kunna vara ett alternativ till arbete. Det efterlängtade avsnittet Complicity är äntligen här och Sigge råkar ut för en väldigt ovanlig situation.


Get without the ads. Skip trial month free. Magnus Sigge Svensson. Han spelade A-lagsäsonger i klubben. Han är invald i IIHF:s Hall of fame.

Här kommer Tranströmers dikt Ensamhet i sin helhet! Men eftersom de tillhör de mest populära poddarna så måste vi givetvis också lyfta fram dem här på Poddtoppen. Det vore övermäktigt att sammanfatta podden rättvist här och nu efter 2avsnitt. Alla radioströmmar och radiostationer på ett ställe.


Upptäck dem online nu. Och vi har 2-sponsorer per podd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg