måndag 25 januari 2016

Förlängningsarm lampa

Gör årets bästa fyn köp online nu! Markslöjd till kampanjpriser. Handla tryggt på Chilli. Ljuskällor från 2kr. Fynda lampor nu - Fri frakt!


Långe jan hängs på den vanliga takkroken och sen är det bara att rikta in din lampa till den plats du vill.

Långe jan är en teleskåp arm som gör att du kommer ut extra mycket. Tyngden du kan hänga i långe jan är kilo i utdragen fullängd. Förlängningsarm för takarmaturer.


Uttaget sitter inte ovanför matbordet och du vill ha en lampa hängande där, vad gör du då? Det går att flytta lampans startposition från uttaget med den här förlängningsarmen. Fäst koppen i uttagets krok och. Vrida förlängningsarm är till skillnad från många andra lösningar på marknaden en helhetslösning för att flytta taklampor.


Du bör inte belasta den med mer än kg.

Andra delar av hemmet som kräver speciella och anpassade lampor är belysning badrum, belysning för vardagsrum (exempelvis bokhyllebelysning) och belysning utomhus. Långe Jan utgörs av en teleskoparm som är jordad och S-märkt. IKEA säljer bara LED- lampor , för att LED förbrukar upp till mindre energi än traditionella glödlampor.


Används när lampan monteras på annat stäl. Lampor och belysning till hela hemmet. Oavsett om det gäller belysning inne eller ute så har du genom ditt val av lampor stora möjligheter att påverka upplevelsen av ditt hem. Inomhus kan du mixa och matcha våra bordslampor, fönsterlampor, golvlampor och taklampor. Du kan också välja till downlights eller spotlights som ger bra grundljus.


Oavsett om du är inomhus, utomhus, i garaget eller under motorhuven så kan du ta hjälp av vårt sortiment med belysning och elinstallationsprodukter. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Garanterar att du får din produkt. Annars får du pengarna tillbaka. Jämför pris på badrum.


Hemligheten ligger i att du använder den befintliga kroken och bara justerar in rätt längd och vrider in lampan på plats, snyggt och enkelt! Hitta rätt produkt till rätt pris. Lamparmen är en flexibel lösning så bjud in dina vänner och duka upp till långbord och sväng med dej lampan till det tillfälliga bordets placering.


Ska du köpa nya lampor ? Genom att anpassa belysningen till hemmets olika rum skapar du en trivsam känsla och får ett bra ljus som passar för rummets ändamål.

Vi på Elon hjälper dig att belysa ditt hem – både inne och ute, stort och smått. Vi har inomhusbelysning, utebelysning, våtrumsbelysning och ljuskällor. Till jul hjälper vi dig att ordna julstämning med julbelysning.


Känn dig hemma hos Elon och låt oss fixa ljus och lampor för en mysig stämning i ditt hem. Några nya lampor kan ändra ett rum fullständigt. Vill du förnya ditt hem på ett enkelt sätt? Prova till exempel att byta en stor taklampa mot lister, spottar, slingor eller fönsterlampor.


Eller skapa ett dynamiskt ljus genom att rikta ljuset och blanda olika färgtemperaturer och ljusstyrkor. Det behöver inte vara mörkt ute för att du ska behöva en ljuspunkt i vardagen. Med lampor kan du skapa ljus hemma året om.


Lys upp dina finaste saker och inred stämningsfullt med belysning. Hos oss hittar du taklampa, bordslampa, glödlampa och lampskärmar. Placera omsorgsfullt ut dem hos dig och gör hemmet till en ljuspunkt varje dag. Klotformad lampa med ett mycket stilrent formspråk. Avstånd från takkopp till armatur kan justeras 0-cm.


Hänges på den vanliga takkroken och sen är det bara att rikta in din lampa till den plats du vill.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg